Samuraj.cz

Volkswagen Iroc a jeho „zelený“ design

Kateřina Řehořová
Nyní vám představujeme nový model značky Volkswagen, který nese název „Iroc“. Pojďte se společně s námi podívat na jeho exkluzivní „zelený“ design a také skvělé jízdní vlastnosti.
Volkswagen Iroc a jeho „zelený“ design

Volkswagen Iroc je velmi lákavý svým exkluzivním designem. Délka nového Irocu 4240 mm, šířka 1800 mm, výška 1400 mm a překvapivě velký rozvor 2680 mm už o mnohém napoví. U nového Volkswagenu dominuje dlouhá, dozadu protažená křivka střechy zakončená nápadným spojlerem Iroc. Dojem dokonalosti vozu posiluje také zřetelně stoupající linie boků a směrem dozadu se zužující zadní boční okna. Efektní grafiku bočních oken umocňují takzvané B-sloupky karoserie, které dávají vyniknout mohutným C-sloupkům karoserie a masivní zádi. Na masku chladiče nového Irocu plynule navazuje charakteristický V-prolis v kapotě motoru.

Interiér Volkswagenu Iroc

V interiéru nového Volkswagenu Iroc jsou použity kvalitní a kontrastní materiály, jako je například černá kůže nebo ostře zelený neoprén kombinovaný s titanově černým textilem. Přístrojovou desku pokrývá černá kůže. Sportovní vzhled doplňují masivní hliníkové prvky.

 Volkswagen Iroc – jízdní vlastnosti a dynamika 

Volkswagen Iroc bude pohánět zážehový motor se zdvojeným přeplňováním TSI, označován jako "Twincharger". Kombinace mechanického kompresoru a turbodmychadla garantuje mohutný zátah v celém spektru využitelných otáček motoru. Výkon Volkswagenu Iroc se zastaví na konečné hodnotě 155 kW/210 koní. Motor TSI je propojený s přímo řazenou převodovkou DSG. Tento vůz by se měl začít vyrábět v letošním roce.

Rubrika Automoto Vám nabízí: Zajímavý Hummer O2 Rinspeed sQuba - auto nebo ponorka? Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster Ferrari F430 Spider BIO Fuel Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější Lepší a prostornější Audi A3 Sportback Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou? Audi R8, další člen početné rodiny
Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda BMW M6 Convertible Mitshubishi Lancer Evo IX Maseti MC12

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.