Volvo C30 – sexy zadeček k pohledání

Jdete po ulici a najednou vás upoutá mihnutí. Vaše oči registrují pohyb, dynamické vlnění boků a ulpí na sexy zadečku novopečené třicítky. Volva C třicítky. Více čtěte zde…

Přední pohled automobilu značky Volvo C30 hatchback

Volvo C30 – auto, které fandí pronásledovatelům

Pročpak? Protože švédská automobilka konečně představila model Volvo C30, který má opravdu takové pozadí, že byste ho nejraději pronásledovali, i kdyby v něm seděla osmdesátiletá babička.

Koncept Volva C30 byl představen nejdříve na přehlídce automobilů v Detroitu a poté ještě na počátku března v Ženevě. Na počátku léta pak unikly vysledné fotografie, které se od původního konceptu Volva C30 kupodivu moc neliší. Zajímavý zadek zůstal, příčemž ho podpírají 19 palcová litá kola a lem blatníků je u C30 jeden z nejvýraznějších ze všech produktů Volvo.

Volvo C30 – uteklé fotografie

Co nám automobiloví kuchaři ze země tří korunek ukuchtili tentokrát? Oficiální fotografie měly sice být představeny později, ale jak řekla jedna z postav bondovky Zítřek nikdy neumírá: „Zítřejší zprávy je třeba servírovat dnes…” Fotky Volva C30 tedy vzaly nohy na ramena a hurá na většinu velkých zahraničních automobilových serverů. Dominovým efektem se C30 dostala až ke mně a vzhledem k opravdu netradičnímu vzhledu tohoto kulinářského pokusu zprostředkovaně i k vám.

Volvo C30 je hatchback zajímavý především tím, že vůbec nespadá do tradičního vzhledu Volva poslední doby jakožto celek. Přední část si sice zachovala vzhled velmi podobný Volvu S40, ale třetí celoskleněné dveře a černý, velmi výrazný plastový lem blatníků i neobvyklý výřez bočních oken řadí C30 úplně jinam, než ostatní vozy této kategorie. Skoro jako kdyby nám Volvo říkalo: „Podívej se na mě pořádně, já jsem jiná sorta a takový může být i můj majitel…”

Volvo C30, rozměry a výkon

Poslední udávané oficiální rozměry Volva C30 udávají, že délka bude kolem 4,2 m a šířka 1,78 m. Pod kapotou C30 by se měl ukrývat přeplňovaný pětiválec o objemu 2,4 litru a výkonem 190 kW při 5500 otáčkách. Kam ho tedy zařadit?

Mezi nějvětší konkurenci budou určitě patřit nižší modely AUDI a BMW, které ho možná na ulici předjedou, pokud se ovšem majitel nezadívá…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies