Samuraj.cz

Nejoblíbenější auta v České republice - 1.díl

Kateřina Řehořová
Zajímá vás, jaké automobily jsou mezi čechy nejoblíbenější? V našem dnešním článku se dočtete více o nejoblíbenějších autech v České rebublice a také to, proč jsou tak oblíbené.
Škoda Octavia

Škoda Octavia má elegantní tvary, které už od pohledu vyvolávají pocit bezpečí a také luxusu. Nejen proto je Škoda Octavia oblíbená. Toto auto je oblíbené také díky svým jízdním vlastnostem, přijatelné ceně náhradních dílů a přijatelné pořizovací ceně.

Volkswagen Passat

Dalším oblíbeným automobilem je Volkswagen Passat. Toto auto ve své oblíbenosti neustále stoupá. Elegantní a hodnotný design, dobrý výkon. Jedinou nevýhodou Passatů je jejich poměrně vysoká cena. Volkswagen Passat je osobité auto, pro osobité muže.

Citroen C3

Malý velký vůz, i tak by se dal pětidvéřový Citroen C3 nazvat. Citroen C3 je vzhledem ke své malé délce ideálním pohyblivým vozem pro jízdu a parkování ve městě, svým komfortem však je vhodný i pro dálkové jízdy. Svým designem je také velmi specifický.

Škoda Fabia

Škoda Fabia je dalším automobilem v seznamu oblíbených. Fabia je stejně tak, jako Citroen C3 oblíbená, díky své velikosti, designu a také spotřebě, která je pro jízdu ve městě ideální. V nabídce je široká nabídka agregátu pohonu a také pestrá nabídka výbavy vozidla.

Škoda Felicia

Již od roku 1994 se Škoda Felicia vyrábí a pořád je po ní obrovská poptávka. Toto auto na českých silnicích potkáváme neustále. Malá, praktická, pohodlná…ideální vozítko pro řidiče začátečníky i profesionály za nízkou cenu jak vozidla, tak také náhradních dílů. Zkrátka - v jednoduchosti je síla...

Audi A4

Audi A4 je jedním z nejoblíbenějších automobilů na českém i zahraničním automobilovém trhu, především díky svému výkonnému avšak zároveň úspornému motoru a také díky svým bezpečnostním prvkům. Značka Audi si potrpí na spolehlivost, avšak bohužel servis a drahé náhradní díly jsou zápornou stránkou.

Peugot 206

Peugot 206 se vyrábí od roku 1998, tedy nyní je to 10 let, co tento vůz jezdí po českých i zahraničních cestách. Proč je Peugot 206 tak oblíbený? Malý, praktický, se specifickým designem, proto je také tento automobil oblíben u mladší generace. Cena oprav a náhradních dílů je srovnatelná s cenami běžných evropských vozů.

Rubrika Automoto Vám nabízí: Zajímavý Hummer O2 Rinspeed sQuba - auto nebo ponorka? Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster Ferrari F430 Spider BIO Fuel Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější Lepší a prostornější Audi A3 Sportback Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou? Audi R8, další člen početné rodiny
Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda BMW M6 Convertible Mitshubishi Lancer Evo IX Maseti MC12

 

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.