Samuraj.cz

Iconic GTR Roadster – dokonalé auto?

Kateřina Řehořová
Dokonalý design, skvělé jízdní vlastnosti a také jedinečnost...i tak by se dal popsat nový vůz společnosti Iconic, který nese název Iconic GTR Roadster. Pojďte se společně s námi podívat tomuto autu pod kapotu.
Iconic GTR Roadster – uhrančivý design tohoto sportovního vozu zaujme každého muže

Méně známá americká společnost Iconic Motors představila na přehlídce klasických a luxusních vozů Amelia Island Concours d’Elegance koncept jejich nové ratolesti – Iconic GTR Roadster. Musíme však říct, že se jim tento vůz opravdu povedl.

 

Uhrančivý dokonalý design sportovního automobilu zářící luxusem, skvělé jízdní vlastnosti a také jedinečnost...i tak by se dal nový vůz této firmy popsat. Za zmínku, co se týče designu vozu, stojí patentované dveřní panty nebo automaticky otevírané víčko palivové nádrže.

Auta – jízdní vlastnosti a dynamika Iconic GTR Roadster

Iconic GTR Roadster bude pohánět celohliníkový osmiválec do V o objemu 6,9 litrů s výkonem přes 589 kW (800 koní). Iconic GTR bude akcelerovat z 0 na 100 km/hod. za méně než 4 sekundy, díky své nízké hmotnosti, které se pohybuje těsně pod 1000 kilogramy (přesně dle výrobců vozu 998 kilogramů). Maximální rychlosti nového Iconicu by měla být přes 320 km/hod.

Iconic GTR Roadster – kdy bude k mání?

Výroba tohoto vozu má začít ještě letos. Pokud máte o tento vůz zájem, měli byste si ale popíšit, protože Iconic GTR Roadster bude k mání pouze v limitované sérii sto kusů.

Auto a moto novinky - přečtěte si také další zajímavé články: Zajímavý Hummer O2 Rinspeed sQuba - auto nebo ponorka? Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster Ferrari F430 Spider BIO Fuel Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější Lepší a prostornější Audi A3 Sportback Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou? Audi R8, další člen početné rodiny
Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda BMW M6 Convertible Mitshubishi Lancer Evo IX Maseti MC12

 

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.