Samuraj.cz

Auta z autobazaru - rady pro dobrý nákup

Slavek Slavek
Pokud víte jak na to, koupí automobilu v autobazaru můžete ušetřit velkou část financí. Je ale třeba dát přednost prodejně s dlouholetým provozem nebo autobazaru doporučenému známým.
Výhodný nákup v autobazarech

Nákupem vozidla v autobazaru můžeme oproti koupi zcela nového automobilu ušetřit podstatnou část financí. Nemáme ovšem stoprocentní jistotu, jak bylo s autem v minulosti zacházeno.

 

Výhoda autobazaru, oproti koupi od soukromého majitele, spočívá zejména v šíři nabídky vozidel.

 

Pohodlný nákup a široká nabídka vozů

Autobazar bývá povětšinou zařazen do větší sítě prodejen aut. Pokud si tedy nevybereme automobil přímo na místě, zanecháme prodejci své požadavky.

 

V relativně krátké době a bez nutnosti našeho jezdění kamkoliv jinam, budou podobné vozy do pobočky dovezeny. Rovněž veškeré ostatní záležitosti řešíme i nadále pouze s místním autobazarem a není již třeba jednat s dalšími prodejci.

 

Auto-moto, rychlá kola z bazaru

Máte-li větší finanční hotovost a chcete opravdu rychlý luxusní vůz vyšší třídy, oplatí se koupě staršího vozu. Automobil může být starý jen několik málo let a cena jde strmě dolů.

Na co si dát pozor při výběru vozidla v autobazarech

Hlavním pravidlem je upřednostňovat co největší autobazary s dlouhou dobou působnosti. Pokud nám ze své vlastní zkušenosti doporučí konkrétní místo známá osoba, je to ještě lepší.

 

Pozor si dávejte na auta opravovaná, nebo ta, u kterých není zcela známá jeho minulost. Vlastní-li vozidlo servisní knížku, je zde naplno zaručena jeho kvalita.

Rubrika Auto - moto a její lákavá nabídka: Zajímavý Hummer O2 Rinspeed sQuba - auto nebo ponorka? Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster Ferrari F430 Spider BIO Fuel Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější Lepší a prostornější Audi A3 Sportback Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou? Audi R8, další člen početné rodiny
Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda BMW M6 Convertible Mitshubishi Lancer Evo IX Maseti MC12

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.