Samuraj.cz

Alfa Romeo 8C Competizione Spider

Kateřina Řehořová
Alfa Romeo 8C Competizione Spider byla na začátku března k vidění na autosalónu v Ženevě. Pojďte se společně s námi podívat na to, co v sobě tento nový auto krasavec skrývá.
Alfa Romeo 8C Competizione Spider a její design

Nová Alfa Romeo 8C Competizione Spider zaujme již na první pohled. Dokonalé linie nové Alfy a zajímavé barevné provedení dodává automobilu ten správný šmrnc. Hlavním úkolem designerů tohoto vozu bylo vytvořit model, který by byl moderní, dynamický a po designerské stránce perfektní.

Alfa Romeo 8C Competizione Spider – jízdní vlastnosti a dynamika

Alfa Romeo 8C Competizione Spider v sobě skrývá vidlicový osmiválec o objemu 4,7 litrů s výkonem 450 koní (330 kW) při 7000 otáčkách, točivý moment vrcholí na 4750 otáčkách s hodnotou 470 Nm. Řazení v nové Alfe probíhá s pomocí robotizované mechanické pětistupňové převodovky. Za zmínku stojí také brzdová soustava vybavená keramickými kotouči o průměru 380 mm vpředu a 360 mm vzadu a dokonalá dvacetipalcová litá kola s pneumatikami 245/35 R 20 a vzadu 285/35.

Alfa Romeo 8C Competizione Spider – zajímá vás cena tohoto auta?

Alfa Romeo 8C Competizione Spider byla na začátku března k vidění na autosalónu v Ženevě. Cenu nové Alfy Romeo 8C Competizione Spider výrobci bohužel ještě nezveřejnili.

Pro zajímavost

Alfa Romeo 8C Spider byla v limitované kupé verzi představena již v březnu loňského roku. 5 kusová série tohoto kupéčka byla vyprodána během několika týdnů. Cúpéčko Alfy vyšlo v přepočtu přibližně okolo 4,5 miliónu korun.

Rubrika Automoto Vám nabízí: Zajímavý Hummer O2 Rinspeed sQuba - auto nebo ponorka? Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster Ferrari F430 Spider BIO Fuel Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější Lepší a prostornější Audi A3 Sportback Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou? Audi R8, další člen početné rodiny
Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda BMW M6 Convertible Mitshubishi Lancer Evo IX Maseti MC12

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.