Samuraj.cz

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Kateřina Řehořová

Rebelská modelka Agáta Hanychová nafotila v součastné době exkluzivní kalendář s erotickým nádechem pro jednu velmi známou firmu. Chcete se dozvědět podrobnosti? Čtěte dále.

Agáta Hanychová - rebelka duší i tělem

Jméno Agáta Hanychová je netřeba představovat. Kdo by tuto rebelku tělem i duší neznal. Agáta je známá nejen velkou oblibou v návštěvách všelijakých večírků, kde prostě nesmí chybět, ale také velkým množstvím různých úletů, o kterých se můžeme dočíst téměř každodenně v médiích. Agáta je také velmi žádaná modelka, kterou si známí módní návrháři vybírají pro své módní přehlídky. Také tato sličná diva ukázala čtenářům prestižního pánského magazínu Playboy své vnady.

Sexy Agáta – podrobnosti o nově nafoceném kalendáři

Tento erotický firemní kalendář nafotila Agáta na Kubě. V kalendáři můžete shlédnout 12 snímků polonahé Agáty Hanychové, pokaždé v jiné roli. Agáta se vám v novém kalendáři představí jako vyzývavá dáma u baru, jako rozpustilá slečna v kočáru, jako domorodkyně v chýši na pláži nebo například téměř nahá mezi plameny.

Rubrika sexy... Oblíbená zpěvačka Lily Allen Krásná a sexy Elisha Cuthbert Krásná ošklivka Katka Další sexy kráska - Vlaďka Erbová Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano Sexy herečka Sandra Nováková Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková Sexbomba Dominika Kadlčková Krásná a sexy Jana Doleželová Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.