Krásná a sexy Elisha Cuthbert

I když vám možná jméno Elisha Cuthbert prozatím nic neříká, přesvědčíme vás o pravém opaku. Tato mladá sexy herečka je velmi známá nejen v Americe, ale také v Evropě. Přečtěte si o Elishy více.

Modelka Elisha Cuthbert při svém focení

Sexy Elisha Cuthbert – něco málo z jejího života

Elisha Cuthbert se narodila 30. listopadu 1982 v Kanadě. Elisha zahájila svou kariéru již v sedmi letech, kdy pracovala jako dětská modelka. Součastně se v sedmi letech začala Elisha objevovat v seriálu Are You Afraid of the Dark? a Popular Mechanics for Kids. Tato sexy herečka se proslavila zejména díky TV seriálu 24 hodin, který jsme mohli sledovat na našich televizních obrazovkách. Elisha ráda maluje, poslouchá hudbu, ráda hraje basketbal a jezdí na snowboardu.

Sexy Elisha a časopis Maxim

Sexy Elisha Cuthbert se umístila hned několikrát do TOP 100 nejvíce sexy žen světa, dle časopisu Maxim. V roce 2003 se stala Elisha nejpůvabnější TV hvězdou roku. V roce 2003 se zároveň také umístila na 9.místě v TOP 100 nejkrásnějších žen. V roce 2004 se Elisha umístila na 21. místě v žebříčku nejvíce sexy žen světa časopisu Maxim.

Filmografie Elishy Cuthbert – kde jsme ji všude mohli vidět?

Elishu jsme mohli v poslední době shlédnout například ve filmu Dům voskových figurín, Mládí v trapu, Sexbomba od vedle, Maximální turbulence, Kouzelný výtah, Hodina duchů a nebo například v nejnovějším filmu s anglickým názvem My Sassy Girl.

Rubrika sexy...

Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano

Sexy herečka Sandra Nováková

Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Sexbomba Dominika Kadlčková

Krásná a sexy Jana Doleželová

Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies