Nová Česká Miss 2008 – Eliška Bučková

Novou Českou Miss pro rok 2008 se stala osmnáctiletá Eliška Bučková. Krásná a sexy Eliška má už o svou kariéru postaráno. Chcete se o této dívce dozvědět více? Přečtěte si následující článek.
Modelka Eliška Bučková při vítězství na Miss ČR

Eliška Bučková – Česká Miss 2008

Teprve osmnáctiletá Eliška Bučková, rodačka ze Strážnice, měla velké šance na výhru už od začátku. Aby také ne. Tato dívka se totiž může pyšnit nejen krásnou tváří a sexy postavou, ale také inteligencí, kterou taktéž okouzlila porotu i diváky. Eliška má zkrátka všechny klady, které má dívka, pyšnící se titulem Česká Miss, mít.

Eliška Bučková – bodovala už od začátku

Mnoho diváků drželo Elišce Bučkové pěsti. Nejenže se stala Českou Miss 2008, ale navíc získala i další tituly. Stala se také Českou Miss internet a Českou Miss posluchačů rádia Frekvence 1. Taktéž samotná porota, která se skládala z předních osobností, Elišku zvolila jako Tip poroty na výhru.

Česká Miss 2008 – těžký boj o vítězství

Soutěž Česká Miss znamená vždy pro dívky pořádný stres, notnou dávku sebezapření a mnoho rozporuplných pocitů. Eliška Bučková v užším finále soupeřila s Adélou Vartovou, Anetou Faitovou, Kateřinou Šamanovou, Hanou Svobodovou (která získala titul První Česká vicemiss) a Elisavet Charalambidu (oceněná titulem Druhá Česká vicemiss).

Titul v rukou správné dívky

Eliška Bučková je rozhodně tou pravou dívkou, která si zaslouží být Českou Miss. Přes své umístění si zachovává skromnost a na své okolí působí velmi sympatickým dojmem. Přejeme jí mnoho úspěchů do dalšího života.

Krásná a sexy Jana Doleželová

Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

Maria Sharapová má nejkrásnější úsměv

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies