Sexy herečka Sandra Nováková

Herečka Sandra Nováková je v poslední době velmi oblíbenou u bezpočtu televizních diváků. Někteří z nás ji pamatují jako malou, roztomilou Evičku ze seriálu „Bylo nás pět“. Ze sladké holčičky vyrostla sexy kráska, o kterou se muži perou.

Herečka Sandra Nováková při svém reklamním focení

Sandra Nováková – půvabná žena ve znamení berana

Sandra Nováková se narodila 15. 4. 1982. Pětadvacetiletá herečka se stala populární především díky seriálu „Bylo nás pět“, ve kterém si zahrála i se svým bratrem Adamem, který je o dva roky mladší. Diváci Sandru mohli vidět v mnoha filmech, například „Jezevec nosí pochybnosti“, „Eliška má ráda divočinu“, „Muž, který vycházel z hrobu“ nebo „Poslední přesun“. Nyní ji fanoušci mohou vidět v seriálu „Ordinace v růžové zahradě“, kde hraje roztomilou zdravotní sestřičku.

Půvabná Sandra Nováková miluje večírky

Roztomilá tvářička jí zůstala a Sandra se také může pyšnit sexy postavou a kukučem, kterému málokterý muž odolá. Sandra si je toho vědoma a při každé příležitosti jí můžete spatřit v sexy šatičkách nebo jiném stylovém oblečení. Nejvíce je její vkus obdivován na večírcích, které doslova miluje a každý si pořádně užívá.

Sandra miluje temperamentní muže

Pánové, pokud byste chtěli Sandru zaujmout, tak vám nezbude nic jiného, než se stát milovníkem večírků jako ona. Pokud jste tmavý typ a jedním z vašich povahových rysů je temperament, máte navíc šanci, že si vás Sandra všimne. Herečka na sebe totiž prozradila, že miluje Italy, a když nějakého potká, nemůže z něj spustit oči.
 

Piercing jako sexuální pomůcka

Prožijte to nejlepší valentýnské rande

Ferrari F430 Spider BIO Fuel

Krásná a sexy Jana Doleželová

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies