Sexbomba Dominika Kadlčková

Krásná a nadějná modelka, herečka a studentka v jednom – tak taková je Dominika Kadlčková. Tuto sexy blondýnu můžeme pravidelně vidět na televizních obrazovkách. Pánové, Dominika je opět volná!

Modelka Dominika Kadlčková při svém reklamním focení

Dominika Kadlčková – stručně z jejího života

Dominika se narodila 22. července 1989 v Praze. V současnosti Dominika hraje v seriálu Ulice, studuje balet a chtěla by se jím v budoucnu zabývat. Dominika se také věnuje modelingu a patří mezi žádané modelky.O Dominice je také známo, že má strach z uzavřených prostor, jako je například výtah. Takže pokud byste chtěli Dominiku pozvat do luxusní restaurace, která je v 5. patře budovy, počítejte s tím, že budete muset jít po schodech.

Sexy Dominika Kadlčková a svatba?

V médiích probleskla zpráva, že se Dominika bude po několikaměsíčním vztahu s italským právníkem Federickem (o 17 let starším než je Dominika) vdávat. Avšak na poslední chvíli stačila svatbu zrušit, takže pánové – Dominika je opěr volná!

Rebelka Kadlčková a silikonová prsa

Dominika se přiznala, že by si klidně okamžitě nechala operativně zvětšit své prsa. Co jí brání? Prsní silikonové implantáty by pro její nemocnou páteř mohli znamenat velkou zátěž, a snadno by se po tom mohlo stát, že by mohla skončit na invalidním vozíčku. Avšak pánové přiznejme si, i když nemá „čtyřky“, tak i tak je to velmi sexy dívka.

Rubrika sexy...

Shakira - hvězda latinskoamerického nebe

Playboy - zajíček má přes padesát

Lucie Borhyová a její ňadra

Eva Aichmajerová (nejen) nahá

Beyoncé Knowles - čokoládová perla

Fergie na sólové dráze

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies