Gadgety do třetice všeho originálního

Protože záplava nových a neokoukaných zařízení v dnešním věku informací nepřestává, ještě jednou se můžete na nějaké ty naplaveniny. Opět jde o směs dosti různorodou – vynálezy drsné, úžasné i užitečné, se kterými by se nevytasili ani Nick Carter s Batmanem dohromady.

Domácí zombie zbraně

Něco pro sériové vrahy

prak na mačetyTak kvůli tomuhle si raději pořádně procvičte sprint. Nebo mušku. Nebo nejlépe obojí. Jeden nadšenec totiž vynalezl a vyrobil prak na mačety. Teď je už jen otázkou času, než se nějaký objeví v hororovém slasher filmu a potom v armádních potřebách. No, ne že by ji třeba takový Jason vyloženě potřeboval, když stejně kohokoli dožene, přestože nikdy ani nezrychlí krok. Ale zábavnost a sex-appeal se tomuhle způsobu ostrostřelby rozhodně upřít nedá. Je ale těžko říct, na jak velkou vzdálenost se s touhle věcičkou dá něco trefit. Nezbývá tedy než doufat, že účinný dostřel není moc velký. Navíc blbě odražená mačeta ještě může být dost nebezpečná pro toho, kdo střílí – i vynálezce tohoto praku se ostatně při testování poranil. Každopádně v tomhle ohledu jsou nebezpečné i běžné střelné zbraně, což je nejdrsněji vidět v tomhle „šťastném“ odrazu:

 

Přírodní pohroma v lampičce

lampička s tornádemPokud jste fandové pro změnu například X-Menů a obzvlášť postavy jménem Storm (v překladu bouřka), kterou hrála ve filmech Hale Berry, určitě se vám tohle bude líbit. Jedná se o lampičku, uvnitř které zuří malé tornádo. Aby cool faktoru i tak nebylo náhodou málo, tahle lampička navíc plynule mění barvy napříč celým spektrem. Je to tedy jedna z těch věciček, která na sebe nutně musí upoutat pozornost kohokoli, kdo vejde do místnosti, ve které se nachází, protože případný host s největší pravděpodobností nikdy nic podobného neviděl. Jedinou případnou nevýhodou je čvachtavý zvuk, který tahle lampička vydává (tornádo je totiž vlastně vodní vír), ale na druhou stranu na někoho to může působit naopak uklidňujícím dojmem. Taky jestli vám nedávno tornádo srovnalo dům se zemí, respektive s oblaky, asi byste to mohli chtít vynechat. Leda že byste to naopak chtěli mít jako talisman pro štěstí. Lepší než si o tom číst, je ale určitě to vidět:

 

Neslyšitelná počítačová šelma

myš Nexus SM7000-B Tuhle myš by jen tak nějaká kočka nechytila, jedná se totiž o myš nejen černou a tudíž těžko viditelnou, nýbrž také neslyšitelnou. Ne že by nebylo slyšet, jak se pohybuje (to asi záleží spíš na podložce, i když laserové myši jsou v tomhle ohledu už tak dost tiché). To co není slyšet, je to otravné cvakání. Možná vám to nepřijde jako taková katastrofa, vždyť v denním hluku si toho nikdo moc ani nemá šanci všímat, ale v noci... Co začne jako tiché cvakání se snadno může například pro vaši drahou polovičku proměnit v bušení kladiv do trianglů ověšených rolničkami. V takovém případě vám tohle zařízení může klidně třeba zachránit manželství (stojíte-li o to, přirozeně). Ale tím se užitek téhle vychytávky ještě nevyčerpává – tak například zkoušeli jste někdy hrát nějakou klikací flashovku v knihovně Garantuju vám, že při počtu pěti zastřelených zombií za vteřinu vás dříve nebo později někdo bude chtít uškrtit šňůrou vaší myši. Nemluvě o spoustě jiných těžko předvídatelných situací, kdy vám neslyšitelnost může zachránit život.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies