Fergie na sólové dráze

Fergie, vlastním jménem Stacy Ann Ferguson, bývalá členka Black Eyed Peas byla v roce 2004 vybrána časopisem People mezi 50 nejkrásnějších lidí světa. Kariéra, sólové album, Fergie na plátně.

Fergie, black eyed peas

Základní údaje o Fergie

Datum narození: 27.03.1975
Pravé jméno: Stacy Ann Ferguson
Místo narození: Kalifornie, USA
Místo narození: Hacienda Heights
Výška: 162 cm
Znamení: Beran 
Oblíbená květina: růže
Oblíbený nápoj: Sprite a Red bull
Oblíbené místo: South Beach, Hawaii a Miami
Auto: BMW Cabrio
Hudba: Lenny Kravitz, Stivie Wonder, Madonna, JaKson 5, Snoop Doogy, Ice Cube, DJ Quick, YoYo..Quin Latifah

Fergie, hip-hop a Black Eyed Peas

Fergie (donedávna členka Black Eyed Peas), Stacy Ferguson se narodila Terri a Patt Fergusonovym v roce 1975 v Kalifornii.
Je herečkou, modelkou i skladatelkou a na veřejnosti se objevuje od svých devíti let. V počátcích kariéry propůjčila svůj hlas Sally z televizních speciálů Charlie Brown, také sériím Kids Incorporated.
Fergie byla frontmankou R&B skupiny Wild Orchid a působila společně s Renee Sands a Stefanie Ride. V různých hudebních uskupeních zpívala zadní vokály a v roce 2003 se připojila ke skupině Black Eyed Peas. Hip-hopový žánr, Justin Timberlake a píseň „Where is The Love?” odstartovala vzestup nejen Fergie, ale celého seskupení. Vzpomeňte také na skladbu Let´s Get Retarded a skvělý úvodní part. Skladba se vám zaryje pod kůži právě díky pronikavému hlasu Fergie.

 

Stacy Ferguson alias Fergie na plátně

Fergi debutovala v roce 1987 hororovým filmem Monster in the Closet. Na plátno se dostala prostřednictvím projektů Outside Ozona, Riskni to s Polly, 50x a stále poprvé a Buď v klidu. V roce 2006 si zahrála ve snímku Wolfganga Petersena, Poseidon.

 

 

Fergie a sólové album The Dutchess

Na počátku roku 2006 začala s natáčením sólového alba The Dutchess. Album nabízí písně z různých žánrů, od popu, hip-hopu až po rap, bonusovou záležitostí je skladba Get Your Hands Up, za níž stojí i Black Eyed Peas. Za zmínku stojí i skladba Pedestal a momentálně hraná Fergalicious. Na albu se podíleli producent Polow Da Don, Will.i.am a jako hosté třeba John Legend, B-Real ze Cypress Hill nebo Rsita Marley.

 

Fergie patří mezi 50 nejkrásnějších lidí světa

V květnu 2004 byla Stacy Ferguson vybrána časopisem People mezi 50 nejkrásnějších lidí světa.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies