Lucie Borhyová a její ňadra

Blonďaté krásce Lucii Borhyové se daří. Na nebi showbyznysu její hvězda září čím dál víc. Nejenže je úspěšnou moderátorkou televizních novin, také má za sebou pár fotografií v pánském časopisu Playboy.

Lucie

Borhyová není žádný anděl

Nenajde se snad nikdo, kdo by neznal usměvavou a sympatickou moderátorku televizních novin, Lucii Borhyovou. A ačkoliv se mnohým zdá, že Lucka je anděl, tak v tomto případě je opak pravdou. Má za sebou nafocení svůdných fotek pro pánský časopis.

Lucie Borhyová - foto v časopise Playboy

Pánský časopis Playboy zveřejnil poměrně svůdné fotky Lucie Borhyové. Vidět jste mohli to, co v televizních novinách není možné. Je vidět, že si Lucka mimo obrazovku troufne na víc.

Její ňadra na fotografiích jsou náhle blíž a ani klín už není tak vzdálený. Od jejich střevíčků směrem nahoru se to rýsuje už hodně konkrétně… Věřte, že je opravdu na co koukat.

Lucie Borhyová a její ňadra

Ňadra Lucie Borhyové vykouzlí divákům televizních novin němý údiv. Také se není čemu divit, vždyť Lucka nosí podprsenku velikosti 75C, což znamená, že má slušné trojky. A co víc, Lucie Borhyová nepodlehla silikonové módě, její prsa jsou pravá, přirozená s hezkým tvarem, kterého nedosáhne žádný silikon.

Lucka Borhyová a moderátorské umění

Lucie Borhyová s Rayem Korantengem jsou nejoblíbenější moderátorskou dvojicí na obrazovkách všech celoplošných stanic. Je jen otázkou co je na vrchol dostalo… Je to jejich skvělé a sehrané moderátorské umění nebo „jen” krása a sexappeal Lucie Borhyové…?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies