Nová Motorola Droid X

Nová Motorola Droid X nabízí stylový design, 4,3 palcový displej s rozlišením 480 x 854 bodů, 1 GHz procesor Texas Instruments TI OMAP 3630 a nebo kvalitní 8 Mpx fotoaparát.

Motorola Droid X

Stylová Motorola Droid X

Motorola Droid X je dalším přírustkem do modelové řady Motorola Droid. Telefonu o rozměrech 66,5 x 127,5 x 9,9 milimetrů a hmotnosti 155 gramů dominuje velký 4,3 palcový displej s rozlišením 480 x 854 bodů. Je samozřejmostí, že displej bude multidotykový a bude obsahovat softwarovou klávesnici SWYPE. Kromě toho novinka zaujme také svým vzhledem, zejména šířkou pouhých 9,9 milimetrů a kvalitním zpracováním každého detailu.

Výkonný procesor Texas Instruments TI OMAP

Nová Motorola Droid X v sobě ukrývá 1 GHz procesor Texas Instruments TI OMAP 3630 za podpory 512 MB operační paměti. Samozřejmostí bude operační systém Google Android 2.1. Grafický čip PowerVR SGX530 zajišťuje vysoký výpočetní výkon.

K telefonování, které bude zatím možné pouze v 3G a CDMA sítích, slouží tlačítka umístěna přímo na displeji. V telefonu nechybí Google aplikace, synchronizace emailů, kontaktů a kalendáře s účty na Exchange serveru 2003 nebo 2007. V telefonu nalezneme také akcelerometr, světelný senzor, senzor přiblížení, digitální kompas, 3.5 mm audio jack, micro HDMI konektor, satelitní navigaci a mnoho dalších užitečných aplikací.

Zajímavá je vestavěná aplikace, která z telefonu vytvoří wi-fi hotspot pro 5 dalších zařízení v dosahu. Nechybí ani Bluetooth verze 2.0 nebo Wi-fi 802.11 b/g/n. Základní paměť telefonu lze rozšířit pomocí paměťových karet typu microSD (SDHC) až na 40 GB. V balení nalezneme 16 GB paměťovou kartu.

Motorola Droid X obsahuje baterii o výkonu 1570mAh, která vydrží v pohotovostním režimu až 220 hodin v CDMA sítích a nebo 480 minut hovoru.

Kvalitní 8 Mpx fotoaparát

Motorola Droid X je vybavena kvalitním vestavěným 8 megapixelovým fotoaparátem s funkcí automatického ostření a dvojitým bleskem. Vestavěný fotoaparát dokáže zaznamenat videa v kvalitě 720p v 30 snímcích za sekundu. Pořízené video lze přehrát pomocí vestavěného HDMI rozhraní.

Motorola Droid X  - dostupnost a cena

Motorola Droid X se již začala ve Spojených státech prodávat za dotovanou cenu 199,99 dolarů (4180 korun). Do Evropy by se měla novinka dostat nejpozději do konce letních prázdnin. Cena pro evropský trh není doposud známa.

LG C710 Aloha - komunikátor s výsuvnou klávesnicí

Duální monitor EVGA InterView 1700

Sony Ericsson Yendo - walkman s dotykovým displejem

Nejnovější iPhone 4 od Apple

Versace Unique - exkluzivní prvotina od módní značky Versace

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Nokia N8 - smartphone s novým operačním systémem

Nokia X6 - stylový dotykový smartphone

3D televize přichází na scénu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies