Versace Unique – exkluzivní prvotina od módní značky Versace

Představujeme Vám prvotinu od módní značky Versace – mobilní telefon Versace Unique, který se může pochlubit velmi kvalitním zpracováním, dotykovým displejem ze safírového skla a také technikou od společnosti LG.

Mobilní telefon značky Versace Unique

Exkluzivní prvotina od Versaceho

Módní značka Versace představila svůj první mobilní telefon s dotykovým displejem. Pro Versaceho jej vyvinula francouzská společnost ModeLabs (ta má na starosti i luxusní mobilní telefon pro značku Dior). Versace Unique svým uživatelům nabízí nejen exkluzivní design, prvotřídní zpracování ale také techniku od společnosti LG.

Stylový design pod taktovkou módní značky Versace

Mobilní telefon Versace Unique se vyrábí ve Francii, kde se ručně také montuje. Nejlevnější verze tohoto mobilního telefonu je ručně lakovaná, dražší varianta má čelní stranu vyrobenou z keramiky. Další, také keramická verze, má čelní rám vyrobený buď z 18-ti karátového zlata a nebo z nerezavějící oceli. Zadní část telefonu je pokryta velmi kvalitní, ručně zpracovanou kůží (v různých barevných provedeních), na níž je vylisované logo módní značky Versace (hlava Medúzy).

Dotykový displej ze safírového skla

Versace Unique dostal do vínku velký dotykový displej, který je vyroben ze safírového skla. Displej je odolný vůči poškrábání a velmi citlivý na dotyk, což umožňuje snadnou manipulaci s telefonem.

Kvalitní 5 megapixelový fotoaparát a další užitečný funkce

U novinky nechybí kvalitní 5-megapixelový fotoaparát s optickým zoomem a bleskem. Samozřejmostí bude také podpora sítí třetí generace, multimediální přehrávač, e-mailový klient či internetový prohlížeč. Kvalitní poslech hudby zaručí podpora technologie Dolby Mobile surround (dle výrobce by měl být telefon schopen přehrávat multimédia až 30 hodin).

Dostupnost a cena

Nový Versace Unique by se měl začít prodávat začátkem června v šesti barevných variantách. Základní verze bude stát 5 500 eur (v přepočtu 140 000 korun), verze s nerez ocelí by se měla prodávat za cenu 6 300 eur (160 000 korun) a nejdražší, tedy zlatá verze bude stát 6 900 eur (177 000 korun) . Pokud máte o tento luxusní kousek zájem, můžete jej zakoupit pouze v luxusních klenotnictvích a nebo v buticích značky Versace.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies