Duální monitor EVGA InterView 1700

Duální monitor EVGA InterView 1700 nabízí dva polohovatelné LCD panely s rozlišením 1440 x 900 obrazových bodů, kontrastním poměrem 500:1 a jasem 220 cd/m2.

Duální monitor EVGA InterView 1700

Duální monitor EVGA InterView 1700

Společnost Evga, známá výrobou grafických karet nVidia nebo výkonných desek pro Intel, uvedla na český trh zajímavý duální displej. Ten se skládá ze dvou samostatných 17-ti palcových LCD panelů, které jsou připevněny k jednomu mohutnému podstavci. Oba LCD panely mají stejné rozlišení 1440 x 900 obrazových bodů, kontrastní poměr 500:1 a jas 220 cd/m2. Odezva u obou monitorů je 8ms.

Výhody duálního monitoru

Dvě pracovní plochy nabízí více prostoru a usnadňují organizaci práce s více aplikacemi najednou.Oba LCD panely lze natáčet okolo vodorovné osy až o 180 stupňů. Po svislé ose můžeme navíc každý z monitorů otočit v obou směrech až o 90 stupňů. Při otočení se obraz dokáže sám překlopit. Na sloupku uprostřed mezi displeji je umístěna 1,3megapixelová webkamera, vestavěný mikrofon, Na podstavci nalezneme rozbočovač pro 3 USB 2.0 porty.

Nevýhody duálního monitoru

Nevýhodou nového duálního monitoru Evga jsou jeho pozorovací úhly: 45° v horizontálním úhlu pohledu, 30° směrem dolů a také 20° vzhůru. Jejich kvalita by se dala srovnat s mnohem levnějšími typy LCD monitorů.

Připojení duálního monitoru k PC

Každý z monitorů vyžaduje samostatný vstup. Monitory lze zapojit do jednoho digitálního konektoru DMS na zadní straně podstavce pomocí speciální rozdvojky se dvěma DVI konektory na opačném konci. Duální monitor lze zapojit pouze ke klasickému stolnímu počítači, k notebooku duální displej nelze připojit. Celý komplet dosahuje hmotnosti 7.5 kilogramu.

EVGA InterView 1700 - dostupnost a cena

Duální monitor EVGA InterView 1700 je již nyní v prodeji na českém trhu. Cena se pohybuje okolo necelých 18 000 korun (cena je ovšem čtyřikrát vyšší, než pokud bychom zakoupili dva samostatné 19-ti palcové monitory se stejným rozlišením). Záleží tedy na Vás, zda-li se pro tuto povedenou, ačkoliv poněkud předraženou pracovní pomůcku rozhodnete.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies