Automat na Mariuhanu? Ano, i to už je možné!

V Kalifornii byl letos zprovozněn první automat na Mariuhanu na světě. Říkáte si, jak je to vůbec možné? Zboží z tohoto automatu však mohou získat pouze lidé, kterým to předepíše lékař.
Fotografie listů marihuany

Co je to vůbec ta „Mariuhana“?

Mariuhana (Cannabis sativa) je zelená rostlina, která má omamné účinky. Je to rostlina, kterou široká veřejnost hojně používá, i když je ve většině zemích zakázána. Mariuhana má svůj význam i ve zdravotnictví –  tuto rostlinu vám může lékař předepsat pouze a jen ve vyjímečných případech.

První automat na Mariuhanu je v Kalifornii

V Kalifornii, přesněji v Herbal Nutrition Centre v Los Angeles začátkem roku spustili provoz prvního automatu na Mariuhanu na světě. Tento automat však není určen pro širokou veřejnosti, mohou jej používat jen ti lidé, kterým to ze zdravotních důvodů předepsal lékař. I když lékař předepíše Mariuhanu jako lék, musí i tak pacient poté ještě projít zdlouhavým procesem, než svůj lék v automatu dostane.

Co musí pacient vše udělat, aby si mohl vzít svůj „lék“ z automatu?

Pacient si musí nejprve nechat sejmout otisky prstů a předplatit kartu s údaji o množství a typu látky. Tento postup je poměrně zdlouhavý. Teprve až poté může přijít pacient s lékařským předpisem k automatu a zaplatit si lék. (Pro zajímavost: automat je v provozu ve dne i v noci).

Sex po hádce...

Piercing jako sexuální pomůcka

Prožijte to nejlepší valentýnské rande

Holandsko "po chlapsku"

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies