Piercing jako sexuální pomůcka

Pokud přemýšlíte o piercingu, děláte dobře. Nejenže s touto ozdobou budete opravdu in, ale navíc si s trochou fantazie můžete užít sexuální hrátky, které nošení piercingu umožňuje.

Fotografie piercingu v břiše

Piercing jako ozdoba

Výhoda této malé kovové věcičky je, že si ji můžete nechat umístit téměř kdekoli vás napadne. Pokud nechcete, aby vás zákrok příliš bolel, nejlepším místem bude volba obličeje, ať už se rozhodnete nechat si propíchnout nos, obočí, ret, bradu nebo jazyk. Trochu bolestivější je propichování pupíku a nejvíce budete muset zatnout zuby, budete-li si chtít nechat piercing umístit na bradavku nebo do oblasti genitálií.

Co se však nedá pro parádu přetrpět… Téměř jisté problémy si ušetříte, když si piercing necháte provést ve sterilním prostředí ve specializovaném salónu, který má dostatek zkušeností a pokud možno dobré jméno. Předem můžete zapomenout na jiné kovy, než jsou chirurgická ocel a titan. Jsou totiž nejlépe snášeny a vaše kůže pravděpodobně nebude chtít stávkovat. Je zde velmi velká pravděpodobnost, že se vyhnete ošklivým zánětům.

Piercing jako prostředek vášně

Ano, i takové využití v sobě skrývá tahle malá, šikovná ozdoba. Pokud už se pyšníte piercingem v oblasti jazyka nebo genitálií, máte napůl vyhráno, jak se oddávat sexuálním hrátkám s daleko větší rozkoší.

A pokud nevěříte, zeptejte se někoho známého, který podobný kousek vlastní. S největší pravděpodobností vám potvrdí, že spolu se svou partnerkou mají už pěknou řádku podobných zkušeností za sebou a společně se oddávají sexu, který pomocí téhle hračičky dosahuje čtvrtého rozměru. Vaše přítelkyně fakt, že se pyšníte piercingem, přijme jistě s velkým nadšením. Nemluvě o tom, že ji můžete překvapit piercingy hned na několika místech…

Druhy a ceny piercingů

Ceny piercingů se pohybují v průměru od jednoho do šesti set korun. Primárně záleží na druhu a materiálu. Tady platí, že čím dražší, tím lepší. Necháte-li si piercing zavést v renomovaném studiu, můžete počítat s celkovou cenou přibližně okolo jednoho tisíce korun. Piercing má navíc mnoho designů.

Nejběžnějším druhem jsou „činky“, tedy tyčinka ohraničená dvěma kuličkami na každé straně. Trh ale přináší i kruhy, labrety (s ploškou na jednom konci), nostrily (pouze pro piercing nosu), obočovky (speciálně do obočí), podkovy do nosu nebo spirály. Pokud se piercing zalíbí i vaší přítelkyni, v obchodech najdete širokou škálu zdobných piercingů, ať už s kamínky nebo různými hravými motivy. Jestliže uvažujete o opravdu originálním kousku, pořiďte si třeba fosforeskující nebo takový, který reaguje na UV záření.
 

Vesmír opravdu stvořil výbuch

Aljaška - drsná země pro drsné muže

Vegetariánství a sport

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies