Prožijte to nejlepší valentýnské rande

Svátek svatého Valentýna je již za dveřmi, takže pokud uvažujete o nějakém originálním místě, kde by vaše rande mohlo proběhnout, nechte se inspirovat našimi tipy, které zaručeně uspokojí vaše představy o dokonalé romantické schůzce.

Obrázek dvou srdcí

Divadlo

Návštěva divadla může být pro oba tou pravou volbou. Pokud klasická divadelní představení zrovna nemusíte, vyberte si nějaké moderní, které určitě v širokém výběru programů divadel naleznete. Komorní atmosféra dodá vašemu valentýnskému rande na vážnosti, a tím pádem máte o důvod víc k laškování, až představení skončí a budete spolu o samotě.

Návštěva ZOO

Svou partnerku pozváním do zoologické zahrady určitě mile překvapíte. Nejenže si uděláte malou zdravotní procházku, a navíc zde jistě najdete spoustu prostoru pro vzájemnou konverzaci. Jen se nezapomeňte pořádně obléct, přece jen před pár dny sněžilo.

Rande na bruslích

Jelikož je ještě stále zima (i když venku to chvílemi vypadá spíše jako na jaře), máme pochopitelně na mysli brusle zimní. Proč si spolu trochu nezasportovat a zároveň si neužít spoustu zábavy? Navíc je velmi známo, že při sportu se vyplavují v těle látky, které způsobují velmi příjemné pocity.

Výstava

Co takhle si dopřát něco málo uměleckých zážitků? Například výstava aktů by mohla vašemu valentýnskému rande dodat opravdový šmrnc. Co myslíte?

Večeře při svíčkách

Není nad klasiku. Romantická večeře při svíčkách pro vás bude skvělou a navíc chutnou předehrou k vášnivé noci. Pokud chcete přidat patřičnou originalitu, pokuste se s partnerkou připravit večeři společně. Užijete si tak spoustu legrace a třeba se naučíte nějakou tu specialitku, která se vám pro příště může hodit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies