America Ferrera alias ošklivka Betty

Řekli byste, že tahle krásná a sexy žena by mohla hrát nějakou ošklivku? Ne? Omyl! America Ferrera si opravdu takovou roli zahrála ve filmové adaptaci na známou kolumbijskou telenovelu „Ošklivka Betty“.
Herečka America Ferrera při svém propagujícím focení

America Ferrera – něco málo z jejího života

America Georgina Ferrera se narodila 18. dubna 1984 v L.A. America studuje najednou 2 vysokoškolské obory (Divadlo a Mezinárodní vztahy) na Southern University. V součastné době také America pracuje na projektu UGLY BETTY, což je americká filmová adaptace na známou kolumbijskou telenovelu "Ošklivka Betty". America Ferrera za tuto roli získala Zlatý glóbus.

Sexy America Ferrera a její filmové začátky

Filmový debut Americy Ferrery přišel v roce 2002 se snímkem "Správný ženský jsou do kulata", za který dokonce získala ocenění pro nejlepší herečku na festivalu Sundance. Po několika televizních rolích byla America obsazena do filmu "Sesterstvo putovních kalhot", kde ztvárnila roli Carmen Lowell.

America Ferrera je důkazem toho, že i plnoštíhlé ženy mohou být sexy a žádané

America Ferrera rozhodně nepatří k ženám, které by byli hubené až téměř "vychrtlé". America Ferrera je však důkazem toho, že i ženy, které mají nějaké to kilo navíc, mohou být sexy a také velmi žádané. Jak sama America říká: "Když se stanete známou herečkou nebo jakoukoliv slavnou celebritou, dostanete se do velkého nátlaku. Ač chcete nebo ne, většiny žen se zmocní soutěživý duch. Chtějí být co nejdokonalejší a ještě hubenější, než jejich ostatní kolegyně. Cítím se skvěle taková, jaká jsem. Nemám potřebu nikoho kopírovat!"

Rubrika sexy...

Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano

Sexy herečka Sandra Nováková

Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Sexbomba Dominika Kadlčková

Krásná a sexy Jana Doleželová

Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies