Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy

Jestli si zrovna nemáte s čím hrát a trapné vybavení, které je běžně k dostání, vás už nebaví, možná by vás mohl zaujmout některý z „nejmužnějších“ produktů internetového obchodu ThinkGeek.com, které každý měsíc vyhlašují na jak jinak než řádně chlapských stránkách officialmancard.com.

Fotografie zobrazující několik ikon

Mysli chlape

Zdroj: thanksmailcarrier.comThinkGeek se na svých stránkách prohlašuje za „obchod pro chytré masy“, a když si prohlédnete jeho sortiment, dá se s tím jedině souhlasit – dají se tam objednat trička z vtipnými nápisy, a to přesně taková, jaká nosí Roy z IT Crowdu, stejně tak tam seženete vybavení pro hraní Dračího doupěte jako třeba vícehranné kostky z kovu nebo opravdové kosti, věci co vás nakopnou, z nichž zdaleka nejvtipnější jsou asi skutečné Health a Mana Potions jako vystřižené z Diabla nebo jiného RPG (kulaté čiré ampule s červenou nebo modrou tekutinou)…  Zkrátka cokoli jen vás napadne, co byste normálně sháněli jen velmi těžko, a také všechno to, co by vás nikdy v životě nenapadlo, že se dá ve skutečnosti sehnat. Takovými blbůstkami pro hračičky se však nabídka ThinkGeeku ani zdaleka nevyčerpává, narazit tam můžete i na všeobecně užitečná a/nebo extrémně „cool“ zařízení, jako například na stylovou elektroniku, originální protistresové vynálezy nebo dokonce kancelářské zbraňové systémy. Právě do posledních tří kategorií se dají zařadit ony nejmužnější produkty ThinkGeeku, které vám tímto hodlám představit:

 

Drsný hrdelní mikrofon

Zdroj: officialmancard.comTak tohle není žádný obyčejný zženštilý mikrofon, který vám trapně visí pod uchem, něco takového byste čekali u elitního komanda nebo ve sci-fi filmu. Není tedy divu, že se jmenuje Black Ops Throat Mic. Mikrofon si připnete kolem krku, kde pak převádí vibrace z vašich hlasivek na jemně mechanicky modulovaný zvuk, který úplně ignoruje hluky v okolí, takže je ideální pro používání v hlučném prostředí, jako například když řídíte auto. Nebo střílíte ze samopalu. Stejně tak jste výborně slyšet i když šeptáte. Mikrofon má zvukový výstup do sluchátka, které když si dáte do ucha, bude vám mezi krkem a uchem vést zkroucený černý kabel, tak trochu jak to měli třeba agenti v Matrixu, což výsledný cool faktor ještě zvyšuje. Mikrofon se dá zapojit do libovolného smart phone zařízení, čímž se napájí a můžete tedy pomocí něho třeba i telefonovat.

 

 

Buckyballs aneb protistresové magnety

Zdroj: officialmancard.comJedná se o sadu 216 malých silných přírodních kuličkových magnetů, ze kterých se dá poskládat nepřeberné množství různých trojrozměrných geometrických tvarů, je to tedy ideální pro zaměstnání neklidných rukou nebo mysli, a zároveň to není žádný trapný barevný mačkací balónek a na rozdíl od lupací fólie se to nikdy nevypotřebuje. Pokud se navíc zajímáte o matematiku, fyziku, logické hry nebo hlavolamy, bude to pro vás pravděpodobně dvojnásob zábavné a zajímavé. Pro představu nebo inspiraci je tu jedno video:

 

 

Kancelářský raketomet

Zdroj: officialmancard.comPokud pracujete v kanceláři u počítače a rádi se odreagováváte házením papírových letadélek nebo střílením papírových kuliček, tohle pro vás bude lepší než orgazmus. Jde o počítačově řízené odpalovací zařízení tří pěnových raket, přičemž míření můžete dálkově ovládat. Je to dokonce vybavené i malou webkamerou, takže to můžete ovládat klidně i z jiné místnosti. Má to masivní design ze solidního materiálu a vydává to autentické zvuky. S tímhle vám nic nebrání ve vedení regulérní kancelářské války. Opět video pro demonstraci:

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies