Vesta – vaše módní záchrana

Máte-li pocit, že vašemu outfitu něco chybí, oblečte si vestu. Nosí se vesty sportovní i elegantní, takže je využijete v práci, o víkendu i při sportu. Exkluzivní sametové vesty zahrnul do své kolekce i Giorgio Armani.
Fotografie pánského obleku s vestou a kravatou

Jaké vesty (a k čemu) se nosí

Pletené pánské vesty

dávno nejsou výsadou našich dědečků. Nosí se k černým kalhotám i riflím, barevně sladěné s košilí či svetrem.

Látkové vesty

jsou zase nezbytným doplňkem obleku. Kalhoty, košile, vesta a sako, to je prostě klasika, která dělá z normálního chlápka přitažlivého elegána.

Zimní vesty

můžete nosit místo bundy. Nejlépe se osvědčí na jaře a na podzim, kdy už není taková zima. K dostání jsou dnes také bundy s odepínacími rukávy, které poslouží i jako teplejší svršek.

Sportovní vesty

jsou často obohaceny různými nápisy, nášivkami, kapsami nebo kapucí. Vesta určena pro sportování vás perfektně ochrání před prochlazením. Měla by být odolná proti vodě i větru.

Volnější vesty pro širší pány

Vesty ocení také pánové s větším bříškemvolnější vesty totiž opticky zeštíhlují postavu.

Sametové vesty - výsada opravdových elegánů

Dávno jsou pryč doby, kdy se mladí muži chtěli v oblékání co nejvíce odlišovat od svých otců a starších bratrů. Záliba v otrhaných džínech a volných tričkách se pomalu odsouvá na vedlejší kolej. Z pultů knihkupectví mizí knihy typu: „Jak se stát elegánem” rychlostí blesku. A nejen móda pro slavnostní večery, ale i víkendová a sportovní pánská móda je elegantní. Pokud hledáte něco opravdu unikátního na společenskou akci, zvolte sametovou vestu. Zvláště exkluzivně působí samet na základě kašmíru.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies