5 největších krváků uplynulého roku

Patříte mezi fanoušky hororů, ve kterých teče krev proudem? Pokud ano, tak si rozhodně nenechte ujít dnešní článek. Představujeme vám největší filmové krváky uplynulého roku!

Propagační materiál k filmu SAW VII

Piraňa 3D

V návaznosti na úspěch Čelistí (v roce 1975) se na filmovém plátně objevil další vodní predátor, který na nemilosrdnou žravou mašinu Stevena Spielberga zaútočil ne velikostí, ale svým množstvím. Místo jednoho velkého nebezpečí se v roce 1978 objevil film Piraňa, který slavil úspěch po celém světě. A právě tento krvák se letos dočkal svého pokračování, navíc v režii Alexandra Aja. Ten má na starosti takové horory, jako je například Noc s nabroušenou břitvou a nebo Hory mají oči - oba dva uvedené horory byly pro fanoušky opravdovou pochoutkou a u Piraňa 3D tomu není jinak.

Co myslíte? Dokážou se bezstarostní teenageři, kteří myslí jen na sex a alkohol, zmobilizovat a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z nich udělali večeři? Pokud se chcete dozvědět více, musíte si tento film pustit…

SAW VII v 3D

Ani letos nemohl v kinech chybět veleznámý horor Saw - v pořadí již sedmý, údajně prý poslední. Jeho režii měl na starosti Kevin Greutert a v hlavních hereckých rolích se v tomto krváku objevili například Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden a nebo Tanedra Howard či Shauna MacDonald.

Příběh začíná přesně tam, kde skončil SAW VI. – tedy ve chvíli, kdy Kramerova vdova Jill nasadila Hoffmanovi na hlavu vražednou konstrukci a zamkla za ním. Jenže on se osvobodí a pokračuje ve hře, do níž znovu zatahuje nevinné… U SAW VII se tedy můžete těšit na spoustu krve, nelogický scénář a pořádnou dávku zrůdné brutality znásobené navíc formátem 3D.

Ďábel

Výtah použil snad každý z nás – i když, po shlédnutí tohoto snímku do něj již možná raději nevstoupíte… V krvavém hororu Ďábel se výtah stane osudným pro pět hrdinů a cesta s ním doslova peklem! Pro upřesnění - hrdinové jsou pouze čtyři, ten pátý je již zmiňovaný ďábel, který si přišel pro svoji hříšnou duši. Každý, kdo mu bude stát v cestě, zemře! Jakým způsobem zemře a kdo je ta hříšná duše, kterou ďábel hledá, se dozvíte, pokud se na tento film zajdete podívat do kina.

Tento snímek je prvním ze série hororů, které začal pod titulem The Night Chronicles (Noční kroniky) vyrábět scenárista, režisér a producent M. Night Shyamalan podle svých námětů. V hlavních rolích se ve filmu objevili Chris Messina, Logan Marshall-Green, Jenny O'Hara, Bojana Novakovic, Bokeem Woodbine, Geoffrey Arend, Jacob Vargas, Matt Craven a nebo Caroline Dhavernas.

Podivní

Nečekejte věci, které jste dosud neviděli. Čekejte kvalitní zábavu plnou scén, při kterých se rozhodně leknou i ty nelekavé nátury a krev tekoucí proudem. Příběh tohoto filmu se odehrává někde u nějakého malého městečka, kde ztroskotá letadlo, které mělo na palubě nebezpečný virus. Nákaza se dostane do vodního systému města a obyvatelé začínají mít násilnické sklony. A právě v tuto chvíli začíná těžký boj o přežití.

Zdivočelí sousedé a přátelé se množí, nákaza šílenství se rozšířila po celém městečku a obyvatelé se navzájem vyvražďují. Šanci uniknout nemají ani ti, kteří zůstávají normální. Ve filmu od režiséra Brecka Eisnera se objevili Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Joe Anderson, Danielle Panabaker, Preston Bailey, Lisa K. Wyatt, Lynn Lowry, Glenn Morshower či Gregory Sporleder.

Vlkodlak

A další díl Vlkodlaka je tady! Herec a producent Benicio Del Toro je dlouholetým fanouškem tohoto hororového žánru a dlouho si pohrával s myšlenkou, že by právě tomuto filmu vzdal hold. Nakonec se na stejné myšlence shodl s dalším producentem - Rickem Yornem. Jak se jim to povedlo, se můžete sami přesvědčit, pokud se na Vlkodlaka podíváte…Prozradit Vám můžeme akorát to, že o krvavé scény nouze rozhodně nebude...A o čem je tedy děj tohoto snímku?

Mladý Talbot (Benicio Del Toro) se vrací na rodné panství nejen proto, aby zjistil, co se stalo jeho milovanému bratrovi, ale také proto, aby se opět sblížil se svým excentrickým otcem (Anthony Hopkins), který se ho před lety vzdal. Během toho se navíc zamiluje do bratrovy přítelkyně, kterou ztvárnila Emily Blunt. Ale to není vše, co ho čeká… Když vyráží na trestnou výpravu, zdaleka ještě netuší, jak moc ho tato noc změní…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies