Samuraj.cz

Sienna Miller – úspěšná ve filmu i na přehlídkovém mole

Ondřej Sedláček

Mladá a krásná blondýnka, která se i přes svůj mladý věk dokázala prosadit mezi ostatními herci světového formátu. Její herecký talent byl zřejmý hned v prvních rolích seriálů, kde začínala se svou hvězdnou kariérou.

Původ sexy celebrity Sienny Miller

Celým jménem Sienna Rose Miller se narodila 28. 12. 1981 v americkém New Yorku. Své mládí však celé prožila v Anglii, kam se celá rodina přestěhovala. V Londýně na sebe začala upoutávat pozornost jako modelka na přehlídkových molech. Nejvíce ji proslavila kampaň pro značku PepeJeans, kde nasbírala potřebné zkušenosti do dalšího rozvíjení své kariéry. Záhy následovalo pokračování v podobě herectví.

Herecké začátky Sienny Miller

Pro podpoření působnosti ve filmovém odvětví, se Sienna Miller přestěhovala zpět do Ameriky. I přes svůj mladý věk se začala prosazovat v konkurzech na různé seriály. Jistě ji pomohla její matka, která je absolventkou herecké akademie. Její první seriály byly Bedtime a Keen Eddie, ve kterých kladně zapůsobila také na odbornou kritiku. Záhy následovaly role v celovečerních filmech po boku slavných hvězd.

TOP 5 filmových úspěchů a rolí 2001 – Klíč k lásce...Zde ztvárnila roli Sharon. 2004 - Po krk v extázi... S Danielem Craigem hrálá v klasické gangsterce roli Tammy. 2005 – Casanova… role Francesca Bruni v historické romanci. 2006 - Warholka…role Edie Sedgwick. 2007 - Hvězdný prach… role Victorie Erotická herečka a modelka Sienna Miller

Díky sexy vzhledu, bývá často tato sexy blondýnka na prvních příčkách v žebříčcích o nejhezčí ženy světa. Zároveň se tak stala idolem mladých dívek, které chtějí prožít stejný život, jako ona. Neustále se také ukazuje v nejrůznějších plátcích, kvůli svým neustálým románkům s řadou hvězd.

Další zajímavé informace o sexy celebritách: Krásná a sexy Elisha Cuthber Michaela Ochotská a fotky pro Playboy Lucie Borhyová a její ňadra Sexy kalendář Agáty Hanychové Carmen Electra versus Pamela Anderson Veronika Vařeková - prostě dokonalá... Velmi vnadná Andrea Vránová - Kloboučková...

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.