Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Michaela Ochotská je nejen úspěšná herečka, modelka a moderátorka, ale také velmi sexy žena, která nenechá žádného muže chladným. Přečtěte si o Michaele více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Moderátorka Michaela Ochotská při svém focení v plavkách

Michaela Ochotská - něco málo z jejího života

Michaela Ochotská se narodila 19. prosince 1984 v Bruntále. Od malička dělala gymnastiku, hrála tenis a závodně tancovala. Vystudovala Obchodní akademi. V roce 2009 úspěšně absolvovala Vysokou školu veřejné správy a mezinárodních vztahů v Praze - obor mezinárodní vztahy a diplomacii.

Míša se nejvíce proslavila rolí Ediny ve slavném a oblíbeném seriálu – Pojišťovna štěstí. Nedávno dotočila čtvrtou řadu tohoto úspěšného seriálu a stále více se věnuje moderování a modelingu. Mezi její koníčky patří sledování filmů, tancování, jízda autem, nakupování, posezení u kávy s kamarády, zpívání, plavání a také cizí jazyky.

Michaela Ochotská v časopise Playboy

Míša se také objevila v uznávaném pánském časopise Playboy. Kdo by však čekal nějaké extra odvážné fotky, tak těch se nedočká. Michaela se nechala pro tento časopis vyfotit ve vší počestnosti.

Michaela Ochotská chtěla být původně tanečnicí

Nemyslíte si, že kdyby se stala Míša tanečnicí, jak původně chtěla, že by to byla obrovská škoda? To bychom ji na televizních obrazovkách jen tak nepotkali. Musíme však uznat, že tancovat tato kráska opravdu umí. Avšak cesty osudu jsou nepředvídatelné, tudíž tuto sexy krásku můžeme nyní pravidelně vídat v seriálu Pojišťovna štěstí.

Michaela Ochotská versus Lucie Borhyová

Poprvé jsme mohli Míšu, coby moderátorku Televizních novin shlédnout 18.prosince 2008, kdy nahradila Lucii Borhyovou odcházející na mateřskou dovolenou. Díky svému moderátorskému umění se Michaela i po návratu Lucie stala stálou moderátorkou Televizních novin, čímž samozřejmě ihned stoupla její cena.

Michaela Ochotská a její vztah s Tomášem Ujfalušim - rozchod!

Michaela randila několik měsíců s Tomášem Ujfalušim, kterého není potřeba nijak zvlášť představovat. Po půl roce ale jejich láska uhasla a tento slavný pár se rozešel.

První sexy kalendář, aneb Michaela Ochotská Prague 2010

Tak jako mnoho českých krásek českého showbussinesu, tak také Michaela se nechala nafotit do kalendáře. Kalendář nese název Michaela Ochotská Prague 2010 a vznikal pod taktovkou fotografky Lenky Hatašové.

Za jeho nafocení získala tato sexy kráska vysoký honorář, jehož část věnovala na charitativní účely. Také výtěžek z jeho prodeje bude věnován na dobrou věc.

Michaela Ochotská a její nový bohatý milenec

To, že si Michaela oblíbila sportovce a zámožné podnikatele, není žádná novinka. V současné době se tato sexy kráska přiznala, že někoho má, ale neprozradí o koho přesně jde. Prý o svém soukromí před médii mluvit nebude. Dá se ale předpokládat, že to rozhodně žádný chudák nebude...

Rubrika sexy...

Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano

Sexy herečka Sandra Nováková

Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Sexbomba Dominika Kadlčková

Krásná a sexy Jana Doleželová

Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies