Samuraj.cz

Sexy Kate Bosworth - slavná a krásná...

Kateřina Řehořová

Kate Bosworth můžeme znát nejen díky jejím skvělým hereckým výkonům, ale také díky bývalému vztahu se známým hercem Orlando Bloomem. Víte o tom, že Kate je v první desítce v žebříčku nejvíce sexy žen světa?

Kate Bosworth – něco málo z jejího života

Catherine Bosworth se narodila 2. ledna 1983 v Los Angeles v Kalifornii. Kate Bosworth (pravým jménem Catherine Ann Bosworth ) neměla jednoduché dětství, protože se její rodina často stěhovala. Nejprve Kate žila v San Franciscu, poté ve státě Connecticut a nakonec v Massachusetts. Nyní žije střídavě v Los Angeles a New Yorku.

Ze soukromí této sexy ženy ...

Kate chodila dva roky s hercem Orlando Bloomem, díky kterému se také velmi výrazně proslavila. Sexy Kate Bosworth byla také několikrát zvolena časopisy Maxim, E! a FHM jako nejvíce sexy žena. V součastné době je Kate sama, takže pánové, máte šanci...

Móda, oblečení – Kate Bosworth v sexy koženém oblečku?

Herečka Kate Bosworth září v kampani pro jaro/léto 2008 americké značky luxusního koženého zboží Coach. Kate je také tváří značky Calvin Klein jeans pro tuto sezónu.

Kate Bosworth - filmografie této celebrity 2008 Oko bere 2006 Curse of Superman 2006 Superman se vrací (Superman Returns) 2005 Bee Season 2004 Rande s celebritou (Win a Date with Tad Hamilton!) 2004 Za mořem (Beyond the Sea) 2003 Pravidla vášně (The Rules of Attraction) 2003 Advantage Hart 2003 Wonderland Masakr (Wonderland) 2002 Rules of Attraction 2002 Osudové léto (Blue Crush) 2000 Newcomers 2000 Vzpomínka na Titány (Remember the Titans) 1998 Zaříkávač koní (Horse Whisperer, The) 1996 Sedmé nebe (7th Heaven) Další zajímavé informace o sexy ženách: Lucie Borhyová a její ňadra Laďka Něrgešová je posedlá sexem Vnadná Berenika Saudková Michaela Ochotská a fotky pro Playboy Sexy kalendář Agáty Hanychové Oblíbená zpěvačka Lily Allen Krásná a sexy Elisha Cuthbert Krásná ošklivka Katka Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.