Samuraj.cz

Nejvíce sexy Miss

Slavek Slavek

Každým rokem se u nás pravidelně pořádá soutěž o nejkrásnější dívku ČR, která potvrzuje celosvětově proslulou krásu českých žen. Dnes se zaměříme na některé sexy vítězky Miss ČR.

Alena Šeredová má erotické fotky

Alena Šeredová se stala v roce 1998 první vicemiss ČR, což jí zaručilo účast na Miss World. Zde dosáhla obrovského úspěchu, když se umístila na nádherném čtvrtém místě.

 

Již několik let žije Alena v Itálii se svým přítelem, brankářem italské fotbalové reprezentace a Juventusu Turín, Gianluigi Buffonem. Kromě modelingu se věnuje moderátorství.

 

V roce 2002 dokonce získala několik cen a byla označena za objev italské televize. Jako mnoho dalších českých modelek Alena nafotila sérii erotických fotek.

Lucie Králová

Než se zůčastnila Miss, pracovala jako asistentka v advokátní kanceláři. Lucie je krásná, chytrá a na první dojem velmi sympatická.

 

Ve finále Miss ČR 2005 své soupeřky jasně převálcovala a kromě vítězství v celé soutěži si odnesla také ocenění Miss talent, Miss sympatie a Miss nej hlas.

Taťána Kuchařová se zařadila mezi světové celebrity

Taťána Kuchařová se narodila 23. prosince 1987 v Trnavě. Momentálně tato úspěšná sexy modelka žije v Opočně.

 

Po titulech Miss České republiky 2006 a Miss Sympatie České republiky 2006 se představila na soutěži Miss World 2006 ve Varšavě, kterou nakonec s přehledem vyhrála.

 

Stala se tak vůbec první Češkou, která dokázala zvítězit v obrovské konkurenci dívek z celého světa.

Sexy maminka Monika Žídková

Tahle velmi sympatická žena pochází z Kravař, malé obce u Opavy. Bylo jí teprve 17 let, když ve finále Miss ČR v roce 1995 vyrazila svou krásou porotcům dech a stala se novou českou královnou krásy.

 

V tomtéž roce dokázala jako první Češka zvítězit v soutěži Miss Europe. Momentálně se věnuje vlastní kosmetické firmě a užívá si svých dvou dětí.

Další zajímavé informace o sexy celebritách: Helen Swedin - sexy manželka Luise Figa Carmen Electra versus Pamela Anderson Nejvíce sexy češky – top 10 Kelly Clarkson – nadějná hvězda Ameriky Velmi vnadná Andrea Vránová - Kloboučková... Eva Aichmajerová (nejen) nahá Lucie Borhyová a její ňadra Laďka Něrgešová je posedlá sexem Vnadná Berenika Saudková Michaela Ochotská a fotky pro Playboy Sexy kalendář Agáty Hanychové Oblíbená zpěvačka Lily Allen Krásná a sexy Elisha Cuthbert Krásná ošklivka Katka Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.