Samuraj.cz

Kelly Clarkson – nadějná hvězda Ameriky

Ondřej Sedláček
Tuto mladou americkou zpěvačku snad ani není potřeba dlouze představovat. Její začátky sice nebyly nijak lehké, ale výstup na výsluní se i přes počáteční neúspěchy nakonec uskutečnil.
Hvězda Kelly Clarkson – něco málo z jejího života

Světlo světa spatřila Kelly Clarkson 24. dubna 1982 ve Fort Worth v americkém Texasu. Je nejmladší z celkem tří sourozenců. Ve svých školních letech měla netradiční sen, chtěla se stát mořskou bioložkou. Na střední škole také zkoušela hrát muzikál.

 

Než se stala dnes už slavnou zpěvačkou, vystřídala několik různých povolání, aby vydělala finance na své první CD. Mimo jiné byla telefonní spojovatelkou, uvaděčkou v kině, nebo třeba pořádala párty pro firmu Red Bull. Můžete si ji také pamatovat ze seriálu Sabrina, malá čarodějnice.

American Idol – vstup mezi celebrity

Spousta přátel Kelly přemlouvalo, aby se přihlásila do reality show American Idol. Nakonec Kelly našeptávání svých přátel podlehla a v roce 2002 se show zúčastnila. Porotu její hlas nesmírně zaujal, a tak ji poslali do TOP 30, kde se předvedla s písní Respect od Arethy Franklin.

 

Úspěch na sebe nedal dlouho čekat a s ním postup do TOP 10, kde se opět předvedla v tom nejlepším světle. Finále se konalo 4. září 2002 a Clarkson v něm nemohla chybět. Nakonec vyhrála nad svým soupeřem v poměru hlasů 58% ku 42%. V roce 2003 se také zúčastnila velkého finále v Londýně, kde skončila na krásném druhém místě za Kurtem Nielsenem

Diskografie - Kelly Clarkson
Thankful 2002 - 2003 Breakaway 2004 - 2006 My December 2007
Singly - Kelly Clarkson
A Moment Like This
Miss Independent
Low
The Trouble With Love Is
Breakaway
Since U Been Gone
Behind These Hazel Eyes
Because Of You
Walk Away
Never Again
Sober
Don't Waste Your Time
One Minute Další zajímavé informace o sexy ženách: Lucie Borhyová a její ňadra Laďka Něrgešová je posedlá sexem Vnadná Berenika Saudková Michaela Ochotská a fotky pro Playboy Sexy kalendář Agáty Hanychové Oblíbená zpěvačka Lily Allen Krásná a sexy Elisha Cuthbert Krásná ošklivka Katka Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.