Jaro - nejvyšší čas k vylepšení postavy do léta

Zima je nekompromisně pryč a nastala pravá chvíle zbavit se přebytečných kil! Hlavní je skočit do toho po hlavě bez zbytečných vytáček, například: „začnu už příští týden, až bude hezky půjdu si zaběhat, nebo projet se na kole…“Prostě vstaňte a začněte!

Fotografie muže pózující s bicepsem

Dieta a cvičení - ideální roční období je právě jaro

Příroda už to tak chtěla, že na zimu máme tendenci přibírat, aby jsme ve zdraví přečkali toto chladné roční období. S příchodem teplejšího počasí lidé, kteří přes zimu zpohodlněli, ožívají a mají teď příležitost využít jarního elánu ku svému prospěchu. Do léta a promenádování na pláži v plavkách ještě zbývá nějaký ten měsíc, takže můžete klidně hubnout doporučovaným tempem půl kila za týden.

Ideální postava do léta? Změňte stravovací návyky!

Raději se snažte vyhnout zbytečným hladovkám, které obvykle nic nevyřeší. Při návratu k vašemu obvyklému jídelníčku je vše při starém, možná i horší. Tělo si totiž bude chtít vytvořit rezervy do příštího nesmyslného hladovění. Moudřejší variantou je jíst 4 až 5 menších porcí denně, kdy má tělo čas vstřebat a maximálně využít dodanou stravu, bez přeměny na tuky. Pomůžeme si každopádně omezením příjmu tuků (zapomeňte tedy téměř na fritováná, smažená jídla) a dopřávejte si více zeleniny a ovoce.

Cvičení - bez pohybu to nejde!

Pro začátek začněte pozvolna procházkami, projížďkou na kole, návštěvou bazénu. V druhé fázi navyšujte tempo v předešlých aktivitách, nebo začněte s během a nákupem pernamentky do nejbližšího fitness centra.

Velké svaly - snadno a rychle?

Rozhodně se nebojte, že při vašich návštěvách posilovny z vás budou kulturisté. Vašim úkolem bude pravý opak. Velké počty cviků a jejich opakování ve spojení s malými vahami vám přinese to pravé. Nastane přeměna svalů, které se zpevní a zmenší.


Stanovte si reálný cíl, protože jen tak vydržíte ve vaší snaze a nic vás již nezastaví.

Další zajímavé rady pro muže:

Příprava na fyzické testy

30 způsobů, jak se zalíbit ženě

Práce v zahraničí

Hudbou a sportem proti depresi

První setkání u vás v bytě

Tajemství dlouhého a šťastného vztahu

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies