Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance

Už jsme tu měli nabídku rockových, metalových a punkových festivalů, jenže tím se veškeré hudební žánry ani zdaleka nevyčerpávají. Pokud jste příznivci spíše elektronické a automatické hudby a rádi se na fesťáku pořádně vytančíte, podívejte se včas ještě než začne léto na to, na které akce tohohle by stálo za to se podívat.

Zdroj: lide.gymcheb.cz

Mystical Ritual Psytrance Open Air Festival 10.-12.6.2011

Nejpsychedeličtějším zážitkem tohoto léta bude nepochybně právě tento festival, který se bude konat v přírodním prostředí v okolí Pivoně. Žánrově totiž půjde především, i když ne výhradně, o psychedelický trance, který je...jak to popsat...něco mezi hudbou budoucnosti a hudbou vesmíru. Také se to dá popsat jako rituální tanec kolem ohně za pozměněného vědomí přenesený do jednadvacátého století. Pokud tedy hodláte opustit tuto planetu, nebo kontaktovat mimozemšťany, lepší příležitosti se vám určitě nedostane. DJ’s se bude účastnit celá řada a nejlepší obrázek si uděláte, když si prohlédnete některé z nich v následujících videích:

S-O-S Free Fest 2011 15.-17.7.2011

Poněkud žánrově rozmanitější bude tato akce, která se bude odehrávat v Babicích v areálu bývalé obalovny. Jestli vám k technohudbě více sedí industriální areál než otevřená příroda, i to může být jedním z rozhodujících faktorů. S-O-S v názvu pak není ani tak voláním o pomoc, jako spíš poangličtěnou zkratkou pro Sound of Šternberk, kdyby vás to náhodou zajímalo.  Každopádně byste si tuto akci ale neměli nechat ujít v případě, že se touhle hudbou zabýváte. Jestli jste totiž DJ některého z těchto žánrů a jejich subžánrů – House, Trance, Techno, Breakbeat nebo Hardcore – můžete se tady sami zúčastnit soutěže, pokud se přihlásíte včas na stránkách www.s-o-s.cz.

 

Shooting Range 2011 16.-17.7.2011

Tenhle festival umístěný na vrchlabském fotbalovém stadionu je ze všech možností pravděpodobně tou nejlidovější, a to nejen svou stylovou lokací, ale i slibovanými cenami vstupu a občerstvení – když přijdete brzy, nezaplatíte za vstup ani celou stovku a ještě dostanete létající talíř. Hm, kdyby šlo o jiný druh akce, tak by mě to asi nenapadlo, ale kdo ví jestli to náhodou v tomhle případě není létající talíř opravdový a odkud vlastně pochází těch avizovaných dvanáct DJ’s... Asi byste tam s sebou měli vzít i Muldera se Scullyovou, pro jistotu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies