Tajemství dlouhého a šťastného vztahu

Někteří lidé ve vztahu stále hledají spokojenost a nemohou přijít na kloub tomu, proč se v jejich společném soužití objevují čas od času pěkně ostré hádky, přestože by raději dali přednost klidu a pohodě. Proč je tomu tak?
dvojice, postel.jpg

Hádky – kdo je vyvolává?

Pokud se ve vašem vztahu často objevují hádky, v prvé řadě je třeba se zamyslet, kdo je jejich strůjcem. Jestliže hádky vyvolává vaše druhá polovička, popřemýšlejte o příčině jejich vzniku a zkuste si o všem společně promluvit. Neshody, které vznikají z maličkostí, se snažte co nejvíce eliminovat.

Nejlepším řešením je kompromis

Možná vám to připadá příliš formální, ale kompromisy jsou neodmyslitelnou součástí u většiny společných soužití. Jestliže jste oba silné osobnosti a hádkám se prostě nevyhnete, kompromis je nejlepším řešením, které můžete zvolit. Každý z vás bude muset z části ustoupit, na druhou stranu vás to však nebude mrzet, protože víte, že snaha je na obou stranách.

Vztah bez hádek – je to možné?

Jen mizivé procento párů prožívá idylický vztah bez hádek. Pokud nejste opravdu svatí, budete se muset smířit s tím, že se občasnými neshodami budete muset potýkat a také je řešit – pokud ovšem váš vztah nechcete předem zabalit.

Recept na dlouhý vztah

Vybudovat si dlouhodobý a spokojený vztah stojí neskutečnou spoustu úsilí, kterému budete přístupný vy i vaše partnerka. Lidé, kteří jsou spolu dlouho, postupem času hravě zvládnou situace, které jsme popsali výše. Důležité je, abyste navzájem velmi dobře znali reakce, názory i touhy obou z vás. Pak se vám budou konfliktní situace řešit mnohem snadněji a hlavně bez nepříjemných hádek.

Naprosto dokonalý vztah – naslouchejte

Ideálního vztahu je možno dosáhnout jen tehdy, slevíte-li ze svých požadavků a hlavně – budete-li si navzájem naslouchat. Ukážete-li své partnerce, že jí rozumíte, bude si vás mnohem více vážit a vaši pozornost vám také oplácet. A takto to platí ve všem – více dáváte, více dostáváte.

 

Jak se seznámit přes internet?

Klíčovou dírkou - tajné touhy ženy

Jak překonat stres ze svatby?

Jak nejlépe „ujíždět" na počítačových hrách

Alkohol tester - jak zbytečně neplatit pokuty?

Jak vás ženy testují?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies