Samuraj.cz

Drinky pro správné chlapy

Ondřej Sedláček
Drinky jsou pro většinu z nás vítané zpříjemnění života. Nastává doba léta, konzumace alkoholických nápojů se v této době většinou zvyšuje. Pojďte se s námi podívat, jak si kvalitní drink připravit doma.
Muž- rady, jak připravit míchané drinky

Každý muž uvítá míchaný drink, nabízíme vám návod, jak několik z nich připravit. Jsou jednoduché na přípravu a proto si je můžete dopřát i doma.

Mochito original Suroviny: 6 cl bílého rumu Havana Club, 1 limeta, 2 lžičky třtinového cukru, lístky máty peprné, cca 2 dcl sodové vody, ledovou tříšť.
Příprava: Do koktejlové sklenice nalijeme rum, nasypeme cukr, přidáme mátu a rozmícháme tak, aby se cukr rozpustil a máta se rozvoněla (mátu při míchání nepoškozujeme). Poté zalijeme sodou, přidáme ledovou drť a vložíme rozkrájenou limetku na větší kousky, zamícháme a podáváme.

Cuba Libre Suroviny: 4 cl hnědého rumu, Cola, limetka
Příprava: Nalijeme rum a limetovou šťávu přes led. Nápoj doplníme colou a ozdobíme kůrou z limetky. Drinky pro správné chlapy
Svěží long drink
Varianta 1 - Suroviny: 4 cl Becherovky, 2 dl toniku, 1 cl citrónové šťávy, plátek citrónu nebo limetka, led
Varianta 2 - Suroviny: 4 cl Becherovky, 2 dl toniku, 3 cl džusu z červeného grepu, měsíček grepfruitu na ozdobení
Sex on the beach
Suroviny: 2 cl Vodky, 2 cl broskvového likéru, 15 cl pomerančového džusu, 1 cl Grenadiny
Příprava: Do skla vložíme kostkový led a ingredience kromě grenadiny, kterou nalijeme až po zamíchání drinku.
Zajímavosti, svět - další velmi oblíbené pití
Beton - Do sklenky vložíme led, nalijeme Becherovku a Top Topic. Nápoj ozdobíme několika kuličkami hroznového vína.
Vodka - Nejen v Rusku, ale po celém světě jeden z nejprodávanějších alkoholických nápojů. Oblíbenost vodky je neuvěřitelná a většina mužů jí nepohrdne.
Absint - Velmi silné zelené pití oblíbené zejména u mladých lidí. Absint má 70 % alkoholu, proto se hodí spíše pro otrlejší pijany. V dřívějších dobách obsahoval absint výtažky z některých halucinogenních látek a v některých zemích bylo jeho pití zakázáno. Dnes už je absint prodávaný v obchodech - halucinogenních látek je zbaven. Nesmíme opomenout pivo - V Česku nápoj číslo jedna. Není snad muž, co by pohrdnul půl litrem chmelového moku.
Svět muže - další zajímavé články pro muže i ženy
Obydlení Marsu - fakt nebo fikce? Televizní reklamy a jejich vliv na člověka Ideální hospoda pro správné chlapy Rybaření - rybolov z břehu i bez navijáku Nejbrutálnější zločiny historie Je normální být nevěrný?

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.