Ideální hospoda pro správné chlapy

Představu o své ideální hospodě či restauraci má každý jinou. My vám dnes řekneme, co by mělo v takové hospodě být, abyste s přáteli mimo popíjení alkoholických nápojů zažili spoustu zábavy.
drinky,hospoda

Hospoda nižší cenové kategorie

Zde si moc zábavy neužijete, pokud zrovna nemáte v oblibě dívat se na opilce válející se po zemi. V zakouřeném a mnohdy dosti špinavém prostředí, kde odskočit si na toaletu, znamená zadělat si na pořádné zdravotní potíže, tak se dá jen těžko strávit příjemný večer.

Interiér pro muže i ženy

Aby se stal podnik oblíbeným, je potřeba něčím zaujmout. Základ je vhodně a tématicky zvolený interiér, samozřejmě nesmí chybět ani příjemná obsluha. Hospoda je pro mnoho Čechů druhým domovem, proč se tady jako tedy doma necítit?

 

Domácí atmosféru navodí mimojiné vhodně zabudované boxy. Zde se dá v klidu sedět a nenechat si rušit své soukromí. Samozřejmostí je také moderní barový pult s barovými židličkami, bohatý výběr nápojů a koktejlů. Nezbytné jsou také čisté toalety.

Zábava nejen pro pány

Nezbytný pro opravdovou hospodu je také jukebox. Není nic lepšího než pokec s přáteli a k tomu příjemná, dokonce vámi zvolená hudba.

 

Další součástí ideální hospody je bezesporu převážně mezi mladými lidmi stále více oblíbený fotbálek. Pořádají se v něm různé turnaje, těch se pravidelně účastní početná skupina lidí.

 

Kulečník je dalším velmi oblíbeným hospodským sportem. Pravidelně se u něj schází, podobně jako u fotbálku nejeden nadšenec a měří své síly. Ano správná hospoda, aby si udržela svého štangasta, mu musí pobyt v ní zpříjemnit vším možným a právě tohle jukebox, fotbálek, kulečník, ale také třeba šipky nebo taneční parket umožnují.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Je normální být nevěrný?

Záhada bermudského trojuhelníku

Legenda o lochnesské příšeře

Test - máte sklon k hazardním hrám?

Studium nebo práce?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Marika Šoposká – nová tvář českého filmu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies