Nejbrutálnější zločiny historie

Víte, jaké jsou nejbrutálnější zločiny historie, při kterých vstávají vlasy hrůzou na hlavě? Víte také, že spousta podobných zločinů nebyla po celé desítky let vyřešena? Přečtěte si náš následující článek.
zločin

Zločiny, které otřásly světem

V dějinách lidstva se odehrálo tolik hrůzných zločinů, že to až nahání skutečnou hrůzu. Ať byly motivovány náboženským přesvědčením nebo jinou vírou, církví, válkou nebo jednotlivci, mnoho z nich jsou pro pouhého smrtelníka nepochopitelné. Vybrali jsme pro vás několik mezních zločinů, které otřásly světem.

 

303 – rok, který se stal osudným pro mnoho křesťanů. Při perzekucích císaře Diokleciána jich bylo vyvražděno na dva tisíce.

 

955 – papež Jan XII se během svého života stal hrozbou pro všechny, kteří mu „nepadli do noty“. Během celého svého života se uchyloval k hrozným zločinům a způsoboval druhým bolest a smrt. Byl donucen odjet do exilu, přitom byl odsouzen za vraždu, křivou přísahu, svatokrádeže a krvesmilstva. Po návratu z exilu dal popravit všechny, které uznal za své nepřátele.

 

1208 – papež Inocenc III. stojí za brutálním zločinem, který neměl do té doby v Evropě obdoby. Kvůli náboženským neshodám nechal popravit sedm tisíc žen a dětí, které se před jeho vojáky ukrývali v kostele. Ušetřen nebyl nikdo…

 

1239 – inkvizitor Robert Le Bourge postavil před inkviziční soud celé město a všechny nechal bez milosti upálit, a to včetně biskupa. Tento brutální zločin trval necelý týden.

 

1482 – rok, který byl osudným pro mnoho tisíc španělských kacířů.

 

1514-1525 – ve městě Comu každoročně upáleno na sto nevinných žen, které byly prohlášeny za čarodějnice.

 

1620 – ve Wüzburku nechal kníže upálit devět set čarodějnic. Jeho bratranec šel v jeho stopách a tak během jednoho roku bylo upáleno na 1500 nevinných žen, mladých dívek i dětí, které mnohdy nedosáhly věku ani čtyř let.

 

Druhá světová válka

Také druhá světová válka přinesla nespočet nevinných obětí. V mnoha koncentračních táborech se děly takové zločiny, které v historii nemají obdoby. Mnoho šílených vědců provádělo genetické pokusy s bezbrannými lidmi. Výjimkou nejsou ani jiné pokusy, například na malých dětech nebo dvojčatech. Jsou známy i brutální zločiny, kdy byli lidé nazí vyhnáni do mrazu a museli setrvat hodinu. Lidské zrůdy, které za těmito zločiny stály, se poté bavily počítáním mrtvých a přeživších.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Je normální být nevěrný?

Záhada bermudského trojuhelníku

Legenda o lochnesské příšeře

Test - máte sklon k hazardním hrám?

Studium nebo práce?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies