Sexy kalendář Petry Němcové

Kdo by neznal Petru Němcovou? Tato krásná češka se prosadila velmi výrazně ve světě modelingu - v součastné době patří mezi nejlepší a nejvyhledávanější topmodelky světa. Víte o tom, že Petra Němcová nafotila sexy kalendář?

Modelka Petra Němcová při svém reklamním focení

Supermodelka Petra Němcová – něco málo z jejího života

Petra Němcová se narodila 19. června 1980 v Karviné. V současnosti je Petřiným domovem Londýn, Paříž a New York. Miluje cestování, potápění a inspirující literaturu.Tato skvělá supermodelka byla v roce 2003 časopisem Sports Ilustrated označena za tvář roku časopisu Sports Ilustrated – na jeho titulních stránkách se objevuje dodnes.

Krásná Petra Němcová se ráda fotí ve spodním prádle

Ano, sama Petra se přiznala, že se ráda nechává fotit ve spodním pradle. Jelikož je Petra krásná, chytrá, sexy – a prostě celkově dokonalá, není se tudíž čemu divit, když si jí přední zahraniční výrobci luxusního spodního prádla vybírají jako tvář své značky.

Sexy kalendář Petry Němcové

Topmodelka Petra Němcová představila na filmovém festivalu v Cannes svůj nový charitativní projekt - kalendář českých krásek pro rok 2008. Výtěžek z celosvětového prodeje FTV Supermodels 2008 Calendar poputuje na účet nadace Happy Hearts Fund.

 

V kalendáři jsou k vidění i další české krásky, jako je například Veronika Vařeková, Tereza Maxová, Daniela Peštová, Alena Šeredová, Helena Houdová či Karolína Bosáková. Kalendář nafotil světoznámý fotograf Gilles Bensimon.

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá....

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies