Samuraj.cz

Nový trend – muži rádi rozhalenky

CepE CepE
Už vás omrzely klasické košile, které nosí každý? Nechcete už nosit kravaty? Na druhou stranu však nechcete investovat tisíce do oblečení prestižních módních značek? Udělejte kompromis – rozhalenky!
Zapomeňte na klasické košile

Klasické košile s knoflíčky až ke krku sice vypadají dobře, na druhou je však shodíte, pokud si k nim nevezmete také kravatu jako doplněk. A kdo by se chtěl pořád obtěžovat s kravatou? Dnešní módní trendy naštěstí přinášejí kompromis, kterým jsou rozhalenky. Nejenže vypadají daleko více sexy, ale také už se nemusíte rozčilovat kvůli té „otravné“ kravatě.

Do práce i společnosti

Rozhalenky jsou velice moderní, ale i společenské, můžete si je tedy obléci jak do práce k saku, tak do společnosti, ať už vyrazíte třeba jen do kina nebo na společenský večírek.

Trendy rozhalenky – módní barvy

K nejoblíbenějším barvám tohoto jara a léta patří světlé, veselé barvy, a to samozřejmě neplatí jen pro ženy, ale také pro muže. Nic nezkazíte tím, jestliže rozhalenku použijete jako barevný doplněk vašeho celkového outfitu.

 

Moderní jsou především odstíny zelené a modré barvy, nejvíce však letí tmavší i světlejší červená, která vypadá snad ze všech barev nejlépe. Zvažte také barvu vlasů a očí, podle toho zvolte i barevný odstín rozhalenky.

Rozhalenka – co k ní?

Jak už bylo řečeno, rozhalenku si můžete obléct jak na pracovní poradu, kde je zbytek oblečení jasný. K rozhalence si můžete vzít také džíny, ovšem vyvarujte se přílišných barevných kombinací. Pokud máte rozhalenku například v zelené barvě, ostatní oblečení musíte sladit do jedné barvy, a to nejlépe do černé nebo šedé. Dejte si pozor na to, abyste kvůli barevnosti nevypadal jako módní oběť.

 

Hodinky - jak si má muž vybrat? Právě letí termokošile s klimatizací! Snubní prstýnky z titanu Pánská móda - zákony obleků Automobil prozradí vaší image

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.