Právě letí termokošile s klimatizací!

Pokud jste ještě neslyšeli o speciálním oblečení s klimatizací, tak věřte, že se nejedná o žádný žert. Číňané totiž přišli s převratnou novinkou, která vám zaručí příjemný pocit chladu i v tom největším parnu.
Záběr na bílou košili se žlutou kravatou s puntíky

Oblečení s klimatizací

Oblečení s klimatizací je na trhu naprostou novinkou. Výrobci z Číny totiž přišli na velmi jednoduchou „vychytávku“, která vám zaručí pohodlí a chládek, i když budete ve třicetistupňovém vedru. Oblečení s klimatizací se na trhu objevilo teprve nedávno, a už teď je o něj čím dál větší zájem.

Klimatizovaná trička – buďte v chládku

Nejpopulárnější jsou zatím klimatizovaná trička, i když sortiment těchto výrobků je velmi široký. Najdete zde bundy, trička, mikiny i kalhoty, a co víc, klimatizované oblečení je vyráběno i ve velmi módních střizích, materiálech a barvách. V oblečení je umístěn speciální klimatizační větráček, který umožňuje cirkulaci vzduchu a tím přináší příjemný pocit chladu.

Klimatizované oblečení pro ženy i muže

Výrobci klimatizovaného oblečení nemyslí jen na muže, ale také na ženy. Pravdou je, že většina sortimentu je určena mužům, ale ženy si také jistě vyberou.

Ceny klimatizovaného oblečení

Ceny tohoto oblečení nejsou nijak závratně vysoké. Taková klimatizovaná bunda vás vyjde v přepočtu přibližně od jednoho do tří tisíc korun.

 

Snubní prstýnky z titanu

Pánská móda - zákony obleků

Automobil prozradí vaší image

Image muže - je libo bradku?

Beckhamovi - hvězdný pár hýbe světem

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies