Lucie Vondráčková

Zpěvačka Lucie Vondráčková je jedním z největších dříčů v českém showbussinesu. A její úsilí letos přineslo své ovoce – stříbrný Slavík v kategorii nejlepší zpěvačka. Oproti minulému roku si tak polepšila o celou příčku.

Česká zpěvačka Lucie Vondráčková při svém propagačním focení

Lucie Vondráčková jako zpěvačka

Lucie Vondráčková se narodila 8. března roku 1980 překladatelce Haně Sorrosové a hudebníkovi Jiřímu Vondráčkovi. Od útlého dětství se věnovala herectví, baletu a zpěvu. Poprvé si zahrála v deseti letech v seriálu Území bílých králů, hrála ale také v mnohých pohádkách a celovečerních filmech.

 

V roce 1992 moderuje dětský pořad Marmeláda a o rok později, jako třináctiletá, vydává své úspěšné stejnojmenné debutové album. Autory písní jsou její rodiče. Do dnešního dne vydala Lucie Vondráčková celkem 13 alb. Zvlášť dobře prodávaná jsou poslední tři - Boomerang, Pelmel a Fénix. CD Fénix obsahuje také remixy úspěšných písní z předchozího alba, jako např. Strach nebo Vítr. 

Videoklip písně vítr můžete shlédnout pod článkem níže.

Lucie Vondráčková jako herečka

Věrná je i divadelním prknům – zahrála si v mnohých Shakespearovských hrách i v nejrůznějších muzikálech (Starci na chmelu, Johanka z Arku, Excalibur, Touha). Úspěšná byla také její role v teenagerovské komedii Snowborďáci nebo ve filmu Post coitum, kde si zahrála vedle slavného Franca Nera.

Soukromý život Lucie Vondráčkové

Kromě toho, že Lucie Vondráčková zpívá a hraje, je také perfektní tanečnicí a dabérkou. Lucka na sobě tvrdě maká, neustále se snaží po všech směrech zlepšovat. Na Filosofické fakultě University Karlovy vystudovala kulturologii, pyšní se tedy i vysokoškolským diplomem.

 

Dlouhodobý vztah měla s o 12 let starším hercem Michalem Dlouhým. Její poslední románek s krasobruslařem Tomášem Vernerem ztroskotal kvůli pracovní vytíženosti obou partnerů. Lucka miluje kočky, huňaté svetry a pruhované oblečení. Ovládá čtyři světové jazyky, které využila při hraní v americkém filmu Nebeské slzy nebo ve francouzském Ohnivém jaru. Ve filmu Post coitum si dokonce zahrála po boku slavného Franca Nera. 

Další sexy zpěvačky

Sexy zpěvačka Rihanna

Alicia Keys – ztělesnění talentu

Kelly Clarkson – nadějná hvězda Ameriky

Tereza Kendrlová má erotické fotky

Bouřlivý život Mariah Carey

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies