Tereza Kerndlová má erotické fotky

Mladá, krásná, úspěšná Tereza Kerndlová rozhodně není žádný svatoušek, to se můžete přesvědčit i na erotických fotkách, které nafotila. Musíme ale uznat, že tyto fotky přímo vyzařují Terezin sex-appeal.

Tereza Kerndlová

Sexy Tereza Kerndlová – něco málo z jejího života

Tereza Kerrndlová se narodila 6.října 1986 v Brně. Tereza je dcerou slavného zpěváka, který na lodi procestoval celý svět (alias český Frank Sinatra) – Láďi Kerndla. Tereza se proslavila nejen díky svému otci, ale také dívčí skupině Black Milk, ve které společně s Helenou Zeťovou a Terezou Černochovou zpívala. Na jaře roku 2005 se Tereza dala na sólovou dráhu.

Tereza Kerndlová má erotické fotky

Ano, také Tereza Kerndlová, stejně tak, jako mnoho kolegyň z pěvecké branže nafotila lehce erotické fotky, na kterých můžeme obdivovat krásu a sex-appeal Terezy. Jsou to pouze lehce erotické (dalo by se říci umělecké) fotografie, jak sama Tereza říká, do „ostřejších“ fotek (ála Diana Kobzanová či Tereza Pergnerová) by nikdy nešla, nechme se tedy překvapit.

Nová image Terezy Kerndlové

S novou deskou Tereza změnila také svoji image. Vypadá velmi křehce, ale přesto velmi sexy. Jak sama Tereza říká: "Změny jsou potřeba. Myslím, že se u mě dalo předpokládat, že s novou deskou přijde nová image, vždycky to tak mám. Navíc, v této proměně se cítím mnohem přirozenější a romantičtější..."

Ze soukromí této celebrity

Zajímá vás soukromí Terezy Kerndlové? Tereza už dlouho žije se svým přítelem René Mayerem, který Tereze také píše texty k písním.Takže pánové, pokud byste měli o Terezu zájem, máte bohužel smůlu.

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá....

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies