Sexy zpěvačka Rihanna

Nejen díky sexy tělu a krásnému obličeji znají Rihhanu lidé na celém světě. Podle mnohých má jeden z nejkrásnějších hlasů. Není náhoda, že dlouhé týdny a měsíce okupují její singly přední příčky hitparád.

Zpěvačka Rihanna na své propagační fotografii

Zpívala už jako dítě

Čokoládová kráska Rihanna se narodila 20. února 1988 na ostrově Saint Michael na Barbadosu. Své pěvecké dovednosti začala prokazovat již v dětském věku. Ráda zpívala v rodině i kamarádům ve škole. Na střední škole se spojila se dvěma dalšími spolužačkami a vytvořily spolu hudební trio.

Podepsaná smlouva a začátek nahrávání

Jejího talentu si nemohl nevšimnout producent Evan Rogers, který zrovna trávil na Barbadosu dovolenou. Následovalo natočení dema, které obsahovalo 20 originálních nahrávek. Toto demo odeslali do všech hudebních vydavatelství. Smlouvu s mladou, krásnou a nadějnou Rihannou však podepsal Jay–Z.

Umbrella udělala z Rihanny hvězdu

Nechal ji zpívat singl Umbrella, který před tím odmítla jeho přítelkyně Beyoncé. Rihanně deštník přinesl ohromnou popularitu a doslova přes noc se z neznámé zpěvačky stala světová hvězda. Tato sexy zpěvačka prozatím vydala alba Music of the Sun, dále A Girl Like Me a poslední Good Girl Gone Bad…

Pomáhaly jí celebrity

Rihanna na svých albech spolupracovala s předními celebritami amerického hudebního průmyslu. Na jejích albech se podílel již zmiňovaný Jay–Z, Timbaland, Justin Timberlake nebo zpěvák Ne-Yo. Spojení s těmito hvězdami se zatím, jak se zdá, velmi vyplácí.

Rihhana jako modelka a herečka

Rihanna se kromě zpívání aktivně věnuje také modelingu a herectví. Dále propaguje mnoho světových značek a pomáhá dětským organizacím. Například výtěžek z kolekce Tattoo Heart Collection 2008, které Rihanna propůjčila své jméno, přispěje dětskému fondu UNICEF.

Další mladé krásky na Samuraji

Dravá Ashley Tisdale

Helena Zeťová versus Lucie Hadašová

Jitka Kocurová je zkrátka sexy

Vanessa Hudgens – kráska z Muzikálu ze střední

Nicole Vaidišová – česká kráska ve světě tenisu

Blonďatá kráska Dominika Mesárošová a její silikony

Veronika Fasterová - barbína nebo sexy dračice?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies