Gril napájený přes USB

Gril napájený přes USB je další horkou novinkou, kterou můžeme na trhu s počítačovými vymoženostmi spatřit. Je libo grilované stehýnko? Žádný problém. S USB grilem je hotové raz dva.
Snímek barevného USB grilu

USB Gril – další počítačová vymoženost?

Pokud si tuto technickou vymoženost koupíte, věřte, že pečení Vám půjde pěkně od ruky. Pro pečení na dálku přes internet postačí pouze nastavit si na vašem počítači vzdálený přístup ke grilu, vložit do grilu potřebné ingredienci (tedy již zmiňované okořeněné stehýnko), zapnout zařízení a v okamžiku, kdy tento gril připojíte v počítači se vám objeví rozhraní, ve kterém vše potřebné nastavíte (teplotu pečení, druh pečení, dobu atd.).

USB gril, pečení přes internet – je to vůbec možné?

Zajisté si také pokládáte otázku, jak je možné, zapojit takový přístroj, jako je gril k počítači a ugrilovat si své oblíbené jídlo zároveň během doby co pracujete na počítači? Odpověď je snadná. Připojit tento gril můžete buď do USB vstupu počítače doma, v práci či kdekoliv jinde a nebo dokonce k notebooku kdekoli na cestách. K USB grilu nepotřebujete žádné speciální přídavné elektrické adaptéry. USB Gril dokáže ohřát také již hotový pokrm nebo zakoupený polotovar.

 

Toto zařízení se zajisté brzy stane velmi žádaným, užitečným a zajímavým pomocníkem ve vaší domácnosti a také v práci.

USB Gril a jeho cena

Pokud jste se tedy nechali inspirovat naším článkem a chcete si USB gril koupit, počítejte s tím, že cena tohoto zařízení se pohybuje okolo 300 euro, což je v přepočtu zhruba 8 500 korun.

MP3 walkmany do dlaně

MP3 přehrávače

DVD Shrink - špičkový program na zálohu DVD

Xbox 360 - nejvýkonnější herní konzole na světě

Záložní zdroje pro PC

Jak si vybrat počítačovou skříň

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies