MP3 walkmany do dlaně

Walkmany, které vám svou velikostí trhaly kapsu u riflí jsou dávnou minulostí. Na trhu elektroniky dnes platí: „čím menší, tím lepší” a nové MP3 walkmany to potvrzují. Buďte v obraze a seznamte se s novinkami, které se vám budou ztrácet v dlani.

Fotografie walkmanu řady E

MP3 přehrávače řady E

Jedním z nejmenších přehrávačů jsou nové walkmany řady E s pamětí Flash. Jsou tak malé, že je schováte v dlani a přehrávají hudbu pozoruhodně kvalitně. Vyrábí se v šesti moderních barvách: v černé, stříbrné, fialové, růžové, modré a zelené.

28 hodin hudby

Díky velmi výkonné dobíjecí baterii můžete prostřednictvím MP3 walkmenu řady E přehrávat hudbu po dobu 28 hodin. Každá minuta nabíjení baterie znamená hodina poslechu. Pro úplné nabití přehrávače stačí pouhé dvě hodiny.

Připojení k PC

Díky vestavěnému přímému konektoru USB můžete tento walkman připojit k počítači a přenést všechnu hudbu do něj.

Walkman řady E a jeho příslušenství

Přehrávač Walkman řady E je mimo jiné vybaven i stopkami, hodinami, kalendářem a rádiem. Při jeho nákupu získáte také sadu sluchátek, disk CD-ROM, popruh na paži, ochranné pouzdro a sponu se třemi víčky, který přehrávači dodává punc elegance.

Walkmany řady E

  • NW-E002
  • NW-E002F
  • NW-E003
  • NW-E005

NW-A1200

Přehrávač NW-A1200 se stejně jako walkmany řady E vejde do dlaně a se svými 109 gramy je neskutečně lehoučký. Baterie vydrží o něco kratší dobu, „pouhých“ 20 hodin, ale 8GB pevný disk umožňuje uložení více než 5000 skladeb. Tělo tohoto mp3 přehrávače je průsvitné, displej podsvícený. Provedení je možné v pěti barvách: v černé, stříbrné, fialové, růžové a modré.

NW-A1200 – snadné ovládání a překvapivé možnosti

NW-A1200 vyniká snadným ovládáním – zvláště jednoduché je vyhledávání požadované skladby (stačí zadání iniciál interpreta, alba či písně). Je také možné použít funkci Náhodné přehrávání, nebo Náhodné přehrávání oblíbených skladeb (přehrávač logicky vybere ty, které posloucháte nejčastěji).

NW-A1200 a upgradovaný software SonicStage

Přehrávač NW-A1200 je dodáván se softwarem SonicStage CP, který umožňuje poslech nejen MP3 hudby, ale i hudby ve formátu, ATRAC, WMA a AAC. Software umožňuje také správu hudebních souborů uložených ve vícenásobném kodeku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies