Scarlett Johansson - pro Vanity Fair i nahá

Scarlett Johansson jsme mohli vidět třeba v akčním snímku Ostrov, kde se dokonce původně chtěla odhalit do půl pasu, což jí sice nevyšlo, ale určitě vyneslo určitou popularitu. Herečka, která má velmi pozitivní ohlasy kritiky, je zde jen pro vás…

Americká herečka Scarlett Johansson na své propagační fotografii

Scarlett Johansson – krasavice s dánskými kořeny

Otec dán, matka z Bronxu. Překvapivě i takový vztah může fungovat. Scarlett se jako jedno ze čtyř dětí narodila 22. listopadu 1984 v New Yorku a téměř všichni její sourozenci jsou herci. Kdo by vydržel a nezkusil to také, že ano?

Scarlett Johansson – počátky herecké kariéry

Scarlett absovovala Professional Children´s School, což je nejlepší škola pro nadějné herce a herečky nejen ve státě New Yorku. První opravdový zájem přitáhla ve filmu Zaříkávač koní, kde mimo jiné hrála i Kate Bosworth, momentálně přestavitelka Lois Lane v novém Supermanovi.

Scarlett Johansson a první hlavní role

Vzhledem k tomu, že herecký výkon Scarlett Johansson je kritiky hodnocen velmi pozitivně a že se zlepšuje s každým novým filmem, po roličce v Zaříkávači koní následovala hlavní role „normálnější” ze dvou puberťaček v Přízračném světě. Mnohem dospělejší roli jí pak připravila Sophia Coppolová v Oskarem oceněném filmu Ztraceno v překladu, kde si zahrála s Billem Murrayem.

Scarlett Johansson – nominace za nominací

V roce 2003 byla nominována jako nejlepší herečka na Zlatý glóbus, jeden za drama Dívka s perlovou náušnicí a druhý za už zmíněný snímek Ztraceno v překladu.

Scarlett Johansson – chci hrát nahá!

Ostrov, poslední film z taktovky Michaela Baye, proslavila Scarlett dříve, než pořádně začalo natáčení. Požádala totiž, jestli by mohla být při hlavní erotické scéně odhalená do půl pasu. Režisér to odmítl, protože chtěl udržet film přístupný pro mládež od třináct let. Ale snaha tady byla…

 

Scarlett Johansson a Woody Allen

Poprvé se střetli, když si ji Woody Allen vybral pro svůj film Match Point – Hra osudu. Jak se zdá, Scralett má štěstí na role v milostných trojúhelnících. Účinkuje i v dalším filmu tohoto herce, režiséra a někdy i scénáristy v jedné osobě. Ten se zatím jmenuje Scoop.

 

 

Scarlett Johansson, modeling a „nahá” obálka

 

Calvin Klein, Louis Vuitton a L´Oreal

Scarlett byla po delší dobu tváří parfému Calvina Kleina „Moment”, pro který natočila slušnou řádku reklamního materiálu. V roce 2005 zastupovala značku Louise Vuittona a od ledna 2006 se přidala k mnoha dalším kráskám, které se propůjčili k reklamním účelům společnosti L´Oreal. Za zmínku stojí takové její přechůdkyně jako Milla Jovovich či Eva Longoria.

 

„Nahá” obálka časopisu Vanity Fair

Společně se svou hereckou kolegyní Keira Knightley se objevila nahá na titulní straně speciálního čísla časopisu Vanity Fair, čímž vzbudila rozruch veřejnosti a pravděpodobně i nabudila mnoho můžů…

 

Scarlett Johansson – drby

 

  • je zásadová demokratka a nemá v lásce prezidenta Bushe
  • zúčastnila se projektu proti chudobě, který organizoval zpěvák skupiny U2, Bono
  • nesnáší, když populární osobnosti při děkovných řečích po obdržení cen děkují Bohu, v jednom interview prohlásila, že si vždycky v tu chvíli říká, že se nediví v jakém je svět stavu, když se Bůh musí starat o tolik přitroublých…
  • nekloní se ke konkrétní víře, ale o vánocích slaví mix mezi křesťanskými a židovskými zvyky
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies