Vybíráme automobil pro ženu

Hodlá si vaše přítelkyně pořídit automobil? Nebo jí snad chcete obdarovat sám? Pak si dejte velký pozor na to, abyste vybrali správně. Poradíme vám, podle čeho vybírat!

Pohled na automobil značky Ford při své propagaci v reklamě

Řidičské zkušenosti

Prvním kritériem pro výběr automobilu by měly být řidičské schopnosti jeho budoucího majitele. Je vaše drahá polovička řidičem začátečníkem? Pak raději do automobilu příliš neinvestujte. Nebude vás potom mrzet, když svého plechového miláčka přítelkyně nabourá. Také opravy levnějších typů aut vás vyjdou levněji. Totéž platí pro zkušené, ale stále nejisté řidičky. Máte-li naopak po svém boku naopak řidičku závodnici, nebojte se připlatit za výkonnější automobil. To, zda koupíte ojeté či nové auto, záleží samozřejmě i na vašich finančních možnostech.

Design a styl

Vybrat barvu a typ automobilu není vůbec jednoduché. Pokud chcete vybírat automobil tajně, všimněte si nejdříve, jaký styl vyznává sama budoucí majitelka vozu. Obléká se vždy elegantně? Vybírejte z vozů typu Škoda Octavia, Volkswagen Polo, Suzuki Swift. Vyznává spíše sportovní styl? Dívejte se po sportovních typech automobilů jako je např. Golf Plus. Riziko, že se netrefíte do jejího vkusu, je ale i tak bohužel velké. Vyplatí se proto zahrát si hru „Co se komu líbí“ a nenápadně vysondovat, k jakému typu automobilu přítelkyně inklinuje.

Styl jejího života vám usnadní výběr

Ano, také styl života mnohé napoví. Je-li žena bezdětná a má ráda minimalistický styl, postačí „dvoudveřák“ nebo sedan. Ženy, které děti mají, hodně cestují či nakupují, zase ocení provedení kombi. Slečny, které mají problémy s parkováním, si zamilují automobil značky Smart – je tak malý, že s ním zaparkujete úplně všude. Ženy, zbožňující roztomilé věci, zase budou zbožňovat Volkswagen New Beetle neboli Brouk.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies