Gadgety jsou zpátky

Svět je plný chytrých hlav a tak není žádné překvapení, že se pořád vynalézají ty nejcoolovatější hračky pro (více či méně) dospělé či jiná vykutálená zařízení. Někdy si až člověk říká, jak jsme doteď bez nich mohli žít, a jindy zase koho to proboha mohlo napadnout. Prostě kdo neuvidí, neuvěří…

Fotografie otevřené knihy

Něco pro Harryho Pottera v každém z nás

Tak tohle zařízení je jedním slovem magické. Ale vezměme to od začátku: Představte si, že existovaly doby, kdy lidé, když chtěli přepnout televizi, museli vstát z křesla, ujít několik předlouhých metrů a otočit knoflíkem nebo ho zmáčknout, což vyžadovalo pohyb celé ruky. Pak, zázrak, dálkové ovládání se objevilo, a bylo to neuvěřitelně cool. Tak na týden. No a toto je další logický krok v evoluci ovládání televize, který, troufám si tvrdit, hned tak nezestárne – dálkové ovládání televize pomocí kouzelné hůlky! Můžete ji naučit až třináct příkazů, které můžete aktivovat vámi zvolenými různými zamáváním. Ba co víc, hůlka vůbec není blbá – zavibruje, když pochopí příkaz, sama se vypne, když ji chvíli nepoužíváte, a taky se sama zapne, když s ní pohnete. Upozorní vás dokonce i na docházející baterii. Teď už jenom zbývá sehnat si černý hábit, špičatý klobouk (jestli víte, jak se s ním dělají triky) a samozřejmě i nějaké to bradavické dívídíčko.

 

 

Na tohle jsme čekali celá tisíciletí

Zdroj: footsourcemd.comKonečně je to tady – vesmírná technologie opět řeší zásadní problémy každodenního života. I když to trochu vypadá jako pulzní pistole nebo meziplanetární vysílač, funkce tohoto zařízení je poněkud prozaičtější: jde o sterilizátor bot. Co to znamená Dáte to do boty a zápach je minulostí, pro bakterie a plísně nastane apokalypsa a veškeré tělesné pozůstatky se odeberou do věčných zapařenišť. Pravda, každý má jinak velkou nohu, a tak je potřeba nechat si udělat tento přístroj přímo na ty svoje, přičemž jeden takový pár sterilizátorů stojí kolem 130 dollarů, takže je to sranda poměrně drahá. Ale upřímně pochybuju, že ze všech lidí co po světě pobíhají v botách se najde jeden jediný, který by to nedokázal ocenit. Ta věda a technologie vážně dneska dokážou hotové zázraky. Větru, dešti a globálnímu oteplování možná neporučíme, ale smrad z noh už má teda na kahánku.

 

Poctivá transparentní snídaně

Zdroj: onenationmagazine.comToto je rovněž jeden z problémů, se kterým si lidstvo lámalo hlavu už docela dlouho – jak vyrobit toaster, který opeče plátek bílého chleba přesně tak do křupava, jak je libo úplně každému. Řešení je možná překvapivé a nezvyklé, ale přitom neuvěřitelně jednoduché (a o to geniálnější): průhledný toaster. Tento toaster je totiž ze skla, takže neustále vidíte, jak moc propečený nebo nedopečený toast zrovna je a máte tím pádem totální kontrolu nad svou snídaní. Pokud tedy při tom nestihnete usnout, oslepnout nebo pokud zrovna nenastane úplné zatmění slunce. Není to sice ještě úplně dokonalé – opékat můžete jenom chleba a jenom jeden plátek, ale to už je jenom otázkou vytunění detailů. Jak už to jednou bylo vynalezeno, nebude to dlouho trvat a vaše vítězství nad murphyho kulinářskými zákony  v oblasti přípravy toastů bude kompletní.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies