Věrnost, nebo bokovka?

Věčné chlapské dilema. Monogamie je sice krásná věc, ale přiznejme si, že po pár společných letech se do vztahu a hlavně do postele začne vkrádat nuda a rutina. Hlavou se začínají honit všelijaké hříšné myšlenky, na internetu zabrousíte na nějakou tu seznamku nebo prostě opětujete sympatie té sexy kočky z vedlejší kanceláře. A co teď? Dovedete rozjetou akci do konce (tedy do postele), nebo vás při pohledu na snubák začne hryzat svědomí?

Žena nahlížející muži s telefonem v ruce přes rameno

Jak to vidí internet

theage.comLehce nerozhodní jedinci zabrousí pro radu a zkušenosti na internet. Ale ani tam nepochodí. Už po několika kliknutích je jasné, že

a) Narazíte na stokrát omletá klišé (chlap je samec, má rozsévat semeno, pro chlapa je nevěra biologicky přirozená, chlap ochotně kývne na rychlý a anonymní sex apod.).

b) Mnohé texty si budou vzájemně odporovat (pro chlapy je nevěra přirozená… ženské jsou nevěrnější než chlapi…).

Co s tím Spolehněte se na vaše city a intuici, méně už na kámoše, co z rukávu sypou jednu cizoložnou historku za sebou.

Luxus jménem láska

Monogamie opravdu není přirozená, jak se nám snaží vtloukat do hlavy romantické filmy à la Rosamunde Pilcher. V jiné době nebo v jiné kultuře by vás rodina postavila před hotovou věc, tedy nevěstu různých fyzických i duševních kvalit. Dnes si můžeme dovolit luxus zamilovat se. Jenže problém je v tom, že zatímco cit trvá, sexuální apetit vyprchává poměrně rychle.

Zhodnoťte rizika

sirimo.co.ukTakový postelový vedlejšák v sobě skrývá různé nástrahy:

• Můžete se do milenky zamilovat

• Milenka na vás bude tlačit, ať se rozvedete

• Nevěra se provalí

• Bude z vás finanční i časový štvanec

• Budete ve stresu

Zapojte rozum, nejenom libido

dreamstime.comZkuste si odpovědět na otázku, co můžete provalením bokovky ztratit: Odejde podváděná partnerka Překousne vaši nevěru A to podstatné: Bude vám vadit, když odejde Jestli zní odpověď Ano, Ne, Ano, máte dvě možnosti:

• Na nevěru zapomeňte

• Když už k ní dojde, neměly by ji vyčmuchat ani FBI s KGB. Tahle hra vyžaduje pevné nervy, skvělou organizaci, taktiku a manipulaci. Když se totiž k podezřívavé manželce přidá i citově frustrovaná milenka, která se chce vdávat, tenhle propletenec moc dlouho nevydrží.

Každopádně nevěra je hra s ohněm, i když se vám pak vztah podaří jakž takž slepit dohromady, o nějaké důvěře si budete moct nechat jen zdát.

Kdy bokovku ano

viaweb.cz

Snažíte se s vaší pořád ještě partnerkou už nějakou dobu rozejít, ale ona tuhle realitu odmítá vzít na vědomí Možná jí otevře oči, když vás uvidí v důvěrném objetí s nějakou jinou, když jí nenápadně podstrčíte svůj mobil plný nemravných smsek nebo objeví na vaší běloskvoucí košili otisk cizí rtěnky.

Kdo je nevěrnější

A zatímco si lámete hlavu nad vaším případným úletem, je možné, že vaše partnerka v tom už má jasno: Podle průzkumů britských seznamek ženské podvádějí víc než chlapi a za nevěru se nestydí. Můžete jen doufat, že tyhle cizácké manýry vaši drahou polovičku ještě neinfikovaly…

Moudro na závěr

Anglický spisovatel Oscar Wilde celý problém s věrností a nevěrami rozlouskl jedinou větou:

„Mladí muži chtějí být věrní a nejsou, staří chtějí být nevěrní a nemůžou.“ Stručné, jasné, výstižné!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies