Trendy kravaty na jaro 2007

Dovedete si představit, že máte oblek bez kravaty? Jestliže se jedná o obchodní schůzku, společenskou událost či jiný důležitý okamžik, tak kravata k image muže rozhodně patří. Bez ní to prostě není ono. Odhalte trendy letošního roku.
Snímek zachycující různé druhy pánských kravat

Současná doba mužům nabízí velkou škálu barev, materiálů i vzorů kravat. Dnes už to není tak, jako dříve, kdy jste si mohli vybírat jen mezi pěti kusy, které měli v obchodním domě a ke všemu vypadaly „nudně”.

Materiál kravaty

Kravaty se vyrábí buď s potiskem nebo tkané. Materiál, který výrobci používají, je nejčastěji hedvábí a polyester. V prvním případě si musíte připlatit, kdežto polyester patří mezi finančně dostupnější. V mnoha případech je také hedvábí ručně malované, což zvýší originalitu kravaty, ale samozřejmě i její cenu. Záleží jen na vás, jestli dáváte přednost mnoha levným kravatám, které po nějaké době vyhodíte nebo jestli si raději koupíte kvalitní a exkluzivní kousky, které budete nosit i několik let.

Kravaty prozradí vaši osobnost

Barvy kravat se na jaro 2007

Co se týče barev, tak moderní kravaty budou zářit skoro všemi možnými barvami. Klasikou zůstávají modré, šedé a stříbrné kravaty. Ovšem pokud chcete jít s dobou, u trendy kusů bude převládat bordó, oranžová, světle zelená a velmi oblíbená se pomalu ale jistě stává růžová barva.


Jednobarevná kravata bez vzorů se hodí ke vzorované i bezvzoré košili. Naopak vzorovanou kravatu oblékejte jen k jednobarevné bezvzoré košili, nebo maximálně se shodným a jemným vzorkem. S tím však buďte velmi opatrní.

Jaké vzory se budou nosit?

Asi nejrozšířenějším vzorem je tradiční šikmý proužek v různých obměnách. Dále pak kruhy, kostky, puntíky anebo ornamenty. Pokud se chystáte na neformální akci, tak móda pro jaro 2007 dovoluje i moderní kravaty s obrázky.

Vázání kravaty

Stačí, když kravatu uvážete uzlem Manhattan nebo Windsor a můžete bez obav vyrazit do společnosti. Nezapomínejte, že vázání uzlů chce menší cvik. Samo o sobě není nijak složité, ale je důležité na konci vázání kravatu pevně držet. Může se vám totiž stát, že už skoro hotový a pěkný uzel se vám „rozjede” do stran a s vázáním můžete začít pěkně od začátku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější tanečnice nahoře bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies