Nejkrásnější tanečnice nahoře bez

Zapomeňte na holky v béčkových barech, které jako vrchol odvazu odhodí podprdu. My vám nabízíme taneční a zároveň i ňadrovou elitu – pařížský kabaret Crazy horse. Slečny, které tu vystupují, musejí splňovat jak umělecká, tak estetická kritéria. A podívaná je to opravdu prvotřídní.

Fotografie zachycující nahé ženy při striptýzu

Crazy horse poprvé otevřel své brány v květnu 1951, takže letos slaví kulaté výročí. (Nebojte, tanečnice se od té doby obměnily.) Zakladatel podniku Alain Bernardin chtěl Pařížanům nabídnout striptýz po americku. Kabaret vykrystalizoval jako avantgardní smyslná taneční šou, která oslavuje ženskou krásu a vzdává jí hold. Do tranzu vás uvedou mimo jiné Zula Zazou, Jade Or, Psykko Tico nebo Nooka Karamel. Podle těchto jmen je ale nenajdete, slečny si volí umělecké pseudonymy, aby si zachovaly inkognito. Pánové v hledišti v sobě totiž nejednou objeví zakukleného Harapese a rádi by se slečnami některé taneční figury probrali trochu více do hloubky. Někteří jsou do tance tak zapálení, že na představení přicházejí s divadelními kukátky.

Kromě anonymních krasavic představení občas zpestří i nějaká ta známá tvář (v tomto případě spíš poprsí). Prsila se tu třeba Dita von Thees nebo Carmen Electra.

Na prknech Crazy horse nemůže vystavovat svoje vnady kdejaká Agáta nebo Vlaďka. Tanečnice jsou z celé Evropy a jsou pečlivě vybírány, takže obě jmenované by si tu ani neškrtly. Cílem je co nejlepší estetický dojem a kritériem výběru je mimo jiné výška postavy a tvar a velikost poprsí. Teď se můžete na chvíli zasnít, že jste to právě vy, kdo vybírá slečny do šou… A zpátky na zem. Protože takové štěstí vás prostě nepotká, máte dvě možnosti: sbalit kreditku a divadelní kukátko a vyrazit dobýt Paříž nebo si omrknout video, kde je vidět, jak to holky umějí rozbalit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies