S Teslou je sranda

Víte, co to je teslova cívka? Aneb metání blesků nikdy nebylo tak cool (a Thor se může jít zahrabat).

Fotografie rozsvíceného stromku

Blesky rozhodně maj X faktor

Co byste řekli, že blesky umí? Předpokládám, že někde hodně vysoko na takovém seznamu by bylo podpalování a elektrošoky a někde hodně hluboko zpěv. Ano, blesky nedělají jenom kravál, dokážou také "zpívat" přesné tóny. Jak to funguje? Nechám tady Čarodějova učně, ať vám to vysvětlí:

http://www.youtube.com/watch?v=bD8diNRKNF0

Teď když už jsme pokryli nezbytnou fyziku stravitelným způsobem (já vím, kdo by to byl řekl, že zrovna ve fantasy filmu s názvem jako Čarodějův učeň se člověk dozví něco opravdu zajímavého o skutečné fyzice; další důkaz toho, že učitelé se jen nesnaží), můžem si pustit nějaký opravdu našlápnutý syntetizovaný klasiky. Je pravda, že na všechno se teslův epický syntetizátor nehodí, protože blesky z veškeré hudby tvoří především dobrý lead alias vedoucí nástroj, který má jasné střední až vysoké tóny. Vemte ale cokoli elektricky zesíleného nebo syntetizovaného, a blesky tomu dají nejen dost hustokrutou sílu, ale taky tomu rovnou provedou zabijáckou vizualizaci (v některých méně šťastných případech doslova zabijáckou). Pro začátek můžem zkusit jednu takovou obvyklou věcičku - elektrickou kytaru. Myslíte že znáte elektrické kytary? Věřte tomu, že jste ještě nikdy neviděli tohle:

Temná strana (elektrické) síly

Krotitelé blesků

Video 3

Video galerie

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies